BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Stockholm

Kabelverksgatan 14 3tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 2.975.000 kr / Såld
  • 2619
  • 1028
  • 1207
Värdera din bostad

Beskrivning

Modern och elegant 2:a på 54 kvm från 2019, öppen och trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum, med ett snyggt ljust kök och fint ljusinsläpp från fönsterpartier. Attraktivt läge i nya Älvsjöstaden. Ett riktigt trivsamt hem helt enkelt. 

Några minuter bort finns populära restaurangen Texas Longhorn och en sushirestaurang, Teso, utanför porten, kanske Älvsjös bästa sushi. En kort promenad bort nås Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud. Intill torget finns bl.a en välsorterad mataffär, caféer, restaurang, florist, frisör, apotek, vårdcentral och gym. Älvsjö är också en knutpunkt vad gäller pendeltåg med ca 10 minuter till Stockholms central, och ett flertal olika bussar. 

Vad gäller natur så finns både Solbergaskogen och Älvsjöskogen på nära avstånd. Älvsjöskogen har upplysta motionsspår, på vintern görs spåren i ordning för skidåkning. Varma sommardagar är Långsjön ett bra utflyktsmål. - generös balkong

- öppen social planlösning
- balkong mot lugn fin gård
- närhet pendeltåg & bussar

Vardagsrum
Fint vardagsrum med generösa fönsterpartier. Attraktivt läge utan någon direkt insyn. Här finns gott om plats för en stor soffa, läsfåtölj, bokhyllor, tv-möbel och växter. Den öppna planlösningen mot köket gör att vardagsrummet blir till en naturlig samlingsplats. 

Kök
Köket är riktigt snyggt med ljusa släta köksluckor och vitt kakel, samt även en ljus bänkskiva - modernt och elegant. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll och diskmaskin. 

Sovrum
Bostadens sovrum har plats för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Längs ena sidan finns en praktisk garderobsvägg med bra djup och skjutdörrar samt med Elfa hyllsystem, likaså i hallgarderoben.

Balkong 
Från ett av sovrummen nås den underbara balkongen som är rymlig och har ett trevligt solläge. Plats finns för en utemöbel eller ett matbord med stolar och självklart en massa blommor. 

Badrum 
Badrummet är både snyggt och praktiskt. Färgskalan på kakel och klinker går i grått och vitt. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, kombinerad tvättmaskin / torktumlare samt väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med handfat med kommod, badrumsskåp, WC och dusch med glasvägg.

Hall 
Hallen är alldeles lagom stor och är utrustad med en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar av spegelglas på ena halvan. För de kläder och saker som inte ryms i garderoberna så kommer källarförrådet till användning.