BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Hantverkargatan 75

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 6.400.000 kr / Såld
  • 1594
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna underbart ljusa och rymliga Sekelskiftesbostad på våning 4 med stora, spröjsade fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Social, öppen planlösning som bjuder in till en gemytlig atmosfär. Vackra detaljer som t ex fiskbensmönstrad stavparkett, spegeldörrar, djupa fönsterbänkar, spanjoletter, takrosetter och en rymdgivande takhöjd på ca 3 meter. Helt enkelt ett hem att stormtrivas i!

 

Ljus, välkomnande hall med solid stavparkett, väggar i vit nyans samt vitmålat tak och snickerier. Hatthylla med klädstång, rymlig walk-in-closet med inredning från Elfa samt ett separat inbyggt städskåp. vidare möts du av ett underbart ljust, luftigt och lättmöblerat vardagsrum i härlig öppen planlösning med matplats och kök. Solid stavparkett i ek, väggar i vit nyans, vitmålade tak och snickerier, takrosett och tavellist. De stora spröjsade fönsterytorna tillsammans med den höga takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Vidare till ett stilrent kök med släta vita luckor och integrerade handtag samt läcker bänkskiva i marmor med försänkta diskhoar och matchande marmor som väggbeklädnad ovanför arbetsytor. Gott om förvaring med dubbla rader överskåp. Högkvalitativa vitvaror med induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin, kombinationsugn med varmluft, grill och mikro i bekväm arbetshöjd samt kyl/frys. En generös matplats skiljer kök från vardagsrum. Stort, härligt sovrum med vackert burspråk med utsikt mot himmel och takåsar. Solid stavparkett i ek, väggar i ljusgrå nyans, vitmålade tak och snickerier, takrosett och tavellist. Två inbyggda garderober samt plats för ytterligare möblering som t ex skrivbord och fåtöljer. Elegant badrum med marmorgolv och vitkaklade väggar, vitmålat tak och snickerier. Badkar med duschvägg i härdat glas, handfat med kommod, badrumsskåp med belysning och eluttag samt vattenburen handduksvärmare med elpatron. 

 

Här bor du attraktivt och centralt där Hantverkargatan möter Baltzar von Platens gata. Lugnt läge samtidigt nära alla kommunikationer vid Fridhemsplan. Natursköna omgivningar med kort promenad till Riddarfjärdens vatten, Pontonjärparken, Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Kungsholmstorg.