BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Botkyrka - Kyrkbyn - Gamla Norsborg

Kyrkbyn 54

  • 2.5 rum och kök
  • 51 kvm
  • 1.895.000 kr / Såld
  • 4192
  • 1663
  • 692
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att köpa ett unikt boende på många sägg, ett eget lofthus i mysiga Kyrkbyn, Gamla Norsborg. Här bor du i en välplanerad och etagelägenhet med upp till ca 4 meter i tak vid ingången och med höga fönster, uteplats i söderläge mot grönskande omgivningar. Här infinner sig verkligen radhuskänslan och att promenera runt här inger en känsla av lugn och harmoni med skog och grönområden. Hallunda t-bana finner du ca 5 min promenad.

- unikt boende 
- grönskande omgivningar
- toppskick
- två uteplatser
- möjlig mini 3a

Väl inne i huset möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönstren och takhöjden. Vardagsrummet erbjuder plats för soffa och tv. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn och spishäll. Stort helkaklat badrum med golvvärme, dusch, wc, tvättmaskin samt värmepanna. Entréplanet har genomgående golvvärme.

En trappa leder dig till övre plan. Väl häruppe finns ett stort sovrum som enkelt kan göras om till två vid behov. Rummet är stort nog för att rymma en dubbelsäng samt arbets- eller läshörna för den som önskar. Härligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier fritt från insyn. Förvaringsmöjligheter i flera garderober samt en klädkammare som även detta kan göras om till sovrum. Element på övervåningen.

Uteplatsen är magisk och har ett privat läge mot grönskande skogsparti där både rådjur och fågelkvitter förstärker känslan av att ha naturen tätt inpå.  Här finns plats för soffgrupp eller matplats och under sommarhalvåret blir uteplatsen ett extra rum för umgänge och avkoppling.