BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Västgötagatan 21, VÅN5

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 5.300.000 kr / Såld
  • 4073
  • 572
  • 2427
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en otroligt fin, välplanerad och ljus lägenhet med stor balkong mot rofylld innergård och ett toppenläge mitt på Södermalm! Ett attraktivt och modernt boende med ett centralt men lugnt läge på Västgötagatan invid Rosenlundsparken. Lägenheten är mycket trivsam och präglas av ett rikligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och utsikt mot föreningens grönskande innergård. Garage, stor hiss och samtliga bekvämligheter finns i modern fastighet från 2009.

Hela lägenheten vetter endast mot gården vilket gör den väldigt lugn och behaglig. Lägenheten har stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och erbjuder plats för större matbord vid köket och soffgrupp i vardagsrummet - en naturlig umgängesplats både i vardagen och vid festligare tillfällen. Bostadens härliga balkong i sydöstligt läge erbjuder sol från morgon fram till lunch under sommarhalvåret ett utmärkt ställe att dricka morgonkaffet och äta lunchen på. Möjlighet och möblera upp ordentligt tack vare den generösa ytan.

Köket är stilrent och välutrustat kök med vitvaror av hög kvalitet samt gott om arbetsytor och förvaring med skåp i fullhöjd. Stort och ljust helkaklat badrum med vikbara duschväggar i klarglas och tvättmaskin. Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Lägenheten har välisolerade 3-glas fönster vilket gör det otroligt tyst och lugnt. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd.

Lägenheten är belägen på lugn återvändsgata intill Rosenlundsparken, i mysiga kvarter med närhet till pulsen! Oavsett om du lockas av Söders pulserande nöjesliv, kulturlivet kring Götgatan eller shoppingen i SOFO, finns allt du vill ha strax utanför porten. Utmärkta kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden. Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder! Föreningen har ett eget garage. Direkt utanför porten ligger lummiga Rosenlundsparken som är ett utmärkt rekreationsområde året om. Här är det lätt att trivas med lugnet och samtidigt närheten till puls och nöje!

- Ljus och trivsam 2:a med välplanerade kvadratmetrar och stora fönsterpartier i hörnläge
- Stor balkong med sol stora delar av förmiddagen och utsikt över takåsarna och grönskande innergård
- Toppfräscha ytskikt med stilrena färg- och materialval av hög kvalitet
- Helkaklat badrum i ljusa färger med tvättmaskin, vikbara duschväggar och golvvärme
- Kök och vardagsrum i öppen planlösning, med gott om arbetsyta och samtliga vitvaror
- Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier med en härlig rymd och gott om sällskapsytor
- Trevlig och stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet som har eget garage med direktaccess
- Rofyllt belägen på återvändsgata och intill lummiga Rosenlundsparken, men med puls och nöjen lättillgängligt och nära
- Goda kommunikationer med både Mariatorgets och Medborgarplatsens T-bana, Södra Station med pendeltåg samt flertalet busslinjer endast minuter bort