BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Hållövägen 17

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • 5.300.000 kr / Såld
  • 3237
  • 668
  • 2157
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade och moderna 3-rumslägenhet i en av Blåsuts mest populära föreningar!

När du kliver in genom dörren, kommer du genast att omfamnas av ljusets magi och rymdens känsla som genomsyrar varje hörn av detta genomtänkta boende. Här finner du ett hem som uppfyller dina innersta önskningar: två stora sovrum, en rymlig inglasad balkong mot föreningens grönskande innergård, generös förvaring i den stora klädkammaren, ett väl tilltaget badrum och stora fönsterpartier som flödar in med solens ljus. 

Här bor ni inte endast i en optimalt planerad lägenhet utan även i områdets bästa förening som lyckats amortera ner sina lån till endast 6 154 kr/kvm vilket är mycket imponerande. Med Nabo Group AB som ekonomisk förvaltare och en väldigt engagerad styrelse i föreningen så är föreningen i goda händer.

Detta är helt enkelt ett hem som tillfredsställer även den mest kräsna smaken! Här kombineras en hög standard med närhet till naturen på ett enastående sätt. Med bara några minuters promenad till tunnelbanan, kan du på 13 minuter nå T-centralen och stadens puls. Den grönskande skönheten i Nytorps Gärde ligger inom räckhåll, med sina öppna ängar och möjlighet till utomhusbad. Blott en 7-minuters tunnelbaneresa bort, ligger Södermalm med sin livliga atmosfär och charm. Följer du Gärdets stigar, kommer du till Nackareservatet där upplysta motionsspår, trolska skogsområden, klara badsjöar, utomhusgym, golfbana och mycket annat väntar på att utforskas.

Detta är ett hem att trivas i!
Varmt välkommen på visningen!