BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Trångsund

Tornslingan 31

  • 1 rum och kök
  • 43.5 kvm
  • 1.860.000 kr / Såld
  • 2346
  • 1494
  • 1459
Värdera din bostad

Beskrivning


Söker du en etta som gör att göra om till en tvåa? Vill du ha en balkong i ett soldränkt västerläge med kvällssol Då har du hittat rätt!

 På första våningen hittar du denna pärla med balkong. Här kan du luta dig tillbaka på balkongen och njuta av en oas av sol  från ca 14:30- 18:30 sommartid. Perfekt för att äta middagar på balkongen. 

Här bor du i ett lugnt område med naturen runt knuten med närhet till bland annat Trångssundskogens naturreservat som erbjuder mysiga promenadstråk, samtidigt tar du dig lätt till stan. Avståndet till pendeltåget från bostaden är endast 540 meter. 

Södermalm ligger endast 4 stationer ifrån vilket du avverkar på 15 minuter med pendeltåget. Ytterligare en station och du är vid Centralen. 

Närhet till både Trångsund centrum med service 3min ifrån och alla butiker och service i Farsta centrum som ligger 16 minuter ifrån med buss. 

 Varmt välkommen på visning!

-Möjlighet att bygga om till en tvåa

-Eftermiddags/ kvällssol på balkongen

-Genomgående parkettgolv

-Gott om förvaringsmöjligheter

 

 

 RUMSBESKRIVNING:

År 2020 målades alla väggar och tak. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. 

KÖK: Köksluckor i grått. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys fläkt, och en toppmodern spis med induktionshäll och fläkt ovantill. En bänkdiskmaskin finns installerad för att göra vardagen bekvämare. 

Här erbjuds möjligheten till sociala tillställningar då du får plats med ett stort köksbord, här kan du bredda dörröppningen något för att få en mer öppen planlösning mellan de sociala ytorna. 

Vill du optimera planlösningen ytterligare kan du flytta hela köket till vardagsrummet för helöppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett stort separat sovrum,  ansök alltid om tillstånd från styrelsen först. 

 VARDAGSRUM: Lättmöblerat och rymligt vardagsrum som ger möjlighet till fint umgänge med vänner och familj. Utgång till en inglasad balkong som blir ett extra rum under sommarhalvåret men även vintertid om infravärme installeras. 

SOVALKOV: Här ryms även en 140-180 cm bred säng åt andra hållet än vad sängen är placerade på bilderna.

 BADRUM: Badrummet renoverades 2010 och är inrett med kakel och klinker. Handfat och vägghängd WC i vitt porslin. Duschutrymme med vikbara väggar i glas. Spegelskåp med belysning ovanför handfatet och kommod undertill. Vardagslyx i form av en kombinerad tvättmaskin/ torktumlare med inbyggd wifi och golvvärme. All utrustning är från 2020 utom den redan moderna vägghängda WC:n.

KLÄDKAMMARE : Inrett med stänger och hyllor. 

HALL: Direkt vid entrén finns ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår till en ekparkett. Här ges mycket goda avhängningsmöjligheter i tre garderober och en hatthylla,

KÄLLARFÖRRÅD