BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tyresö - Bollmora

Granitvägen 7A

  • 3 rum och kök
  • 92 kvm
  • 3.370.000 kr / Såld
  • 8538
  • 2936
  • 3938
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket fina generösa etage-3a eller möjliga 4a som varsamt delvis renoverats 2023 i moderna ljusa toner i alla rum, modernt badrum - bara flytta in och njuta. Generös uteplats och även balkong mot grönska utan insyn. Elegant, stilfullt och snyggt med bibehållen charm - en blandning av det bästa helt enkelt. En mycket välplanerad etage-3a som om man önskar kan göra om till en 4a. Möjligheternas lägenhet - välj du. Väldisponerad planlösning, ljust luftigt med generösa fönster. Utsikt mot grönskande skogsparti. En härlig uteplats / altan samt även en balkong. Ett boende att trivas i året runt!  

- möjlig 4a
- renoverad delvis 2023
- stabil HSB förening
- ljust & snyggt
- generös uteplats samt även balkong  

Kök – hemtrevligt & charmigt
Mycket hemtrevligt kök, perfekt för mästerkocken. Köket är modernt med bra plats för matgrupp och härliga familjemiddagar.  

Vardagsrum – underbar atmosfär
Underbart vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de generösa fönstren som släpper in ljus och utgången till uteplatsen. I rummet finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ekparkett på övre plan. 

Sovrum 1, 2 (3)
Rogivande och fina sovrum, bra med plats för dubbelsäng och fönster ut mot lugna omgivningar och utan insyn. Ena sovrummet med balkong. En generös klädkammare eller varför inte ett litet sovrum om behovet finns. 

Badrum – modernt & fräscht
Väldisponerat stambytt, helkaklat badrum från 2015. Kaklade väggar och klinker på golvet. Dusch, wc, handfat. 

Gäst-wc
Generös gäst-wc var plats finns för tvätt om så önskas. 

Hall – Välkomnande & funktionellt
Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter.