BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finntorp

Finntorpsvägen 13, 6 tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 3.250.000 kr / Såld
  • 4176
  • 597
  • 870
Värdera din bostad

Beskrivning

- Magisk sjöutsikt från alla fönster
- Helt insynsskyddat läge
- Charmiga 50-talsdetaljer
- Inglasad balkong i sydvästläge
- Gott om förvaring
- Möblerbar inre hall
- Låg månadsavgift i stabil förening med mycket god ekonomi

Välkommen till denna ljusa och trivsamma hörntvåa sex trappor upp i Finntorps högst belägna hus med vackra 50-talsdetaljer, inglasad balkong i sydvästläge och sjöutsikt från alla rum!

Lägenheten har tidstypiska detaljer och köket är i omsorgsfullt välbehållet original med charmiga skjutluckor i trä, beslag i rostfritt, laminatbänkskiva, rostfri diskbänk och stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror såsom diskmaskin, spis, fläkt i rostfritt och kyl/frys i rostfritt. Matplats för fyra personer intill ett stort fönster med magnifik utsikt över Kyrkviken, Järla Sjö och hela områdets trädtoppar. Vardagsrummet är ljust och luftigt med holländsk parkett i original. Här finns plats för soffgrupp, matplats och tv-möbel samt arbetshörna om så önskas. Rummet har ett härligt hörnläge med ljusinsläpp i två väderstreck, fantastisk utsikt och utgång till den inglasade balkongen. Balkongen är rymlig och ligger i sydvästläge med sol hela dagen. Läget är helt fritt och insynsskyddat med milsvid utsikt över Järlasjön och hela vägen in mot City. Här njuter du av solen från lunch till solnedgång, överblickande aktiviteterna på sjön och i området. Sovrummet, även det med holländsk parkett, är rymligt och har plats för dubbelsäng, sängbord och bra förvaring i garderober. Även från detta rum slås du av den magiska utsikten. Badrummet är stambytt och helkaklat i vitt och blått med toalett, handfat, spegel, badrumsskåp, handdukstork och badkar. Entréhallen har praktiskt klinkergolv och här finns plats för avhängning och förvaring i stor klädkammare. Vidare in i den inre hallen finns ytterligare en inbyggd garderob samt möjlighet till möblering. Alla originaldörrar har bevarats till alla rum i lägenheten.

Sammanfattningsvis är detta verkligen ett hem att trivas i med oslagbar utsikt, insynsskyddat läge och en stor mängd charm i en stabil förening med mycket god ekonomi.

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trevligt bostadsområde i centrala Nacka med allt från 50-talskaraktär till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, populärt café, matvaruhandel, frisör, gym etc. På bara några minuters gångavstånd ligger busskommunikationer som tar dig till Slussen på endast 12 minuter. Ett annat alternativ på nära avstånd är tvärbanan som tar dig hela vägen till norra sidan av Stockholm. År 2030 kommer även tunnelbanan till Nacka och kommer då att ha en uppgång på gångavstånd ifrån bostaden. På promenadavstånd ligger de omtyckta badbryggorna vid Kyrkviken som vann Stadsbyggnadsutmärkelsen 2022. Du har även nära till Sickla Köpkvarter med ett mycket stort utbud av restauranger, affärer, biograf med mera.

Finntorp erbjuder natursköna omgivningar med många fina promenadstråk i området samt Nacka naturreservat och Hellasgården runt knuten, med möjlighet till löpturer eller en runda på skridskor eller längdskidor.