BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Högalidsgatan 48 B, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 5037
  • 708
  • 4685
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till den perfekta sekelskifteslägenheten på populära Högalidsgatan! Här bor ni i en fastighet från 1912 med balkong med norr och väst läge mot innergården och en underbar utsikt mot grönskan och vackra Högalidskyrkan från vardagsrummet. Ni finner bevarade detaljer från byggåret så som spegeldörrar, plankgolv och generös takhöjd. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla samt två generösa klädkammare. Från hallen når ni ett klassiskt kök med gott om förvaring bakom vita köksluckor samt generöst med bänkyta. Här får ni plats med en mindre matplats. Via dubbeldörrar når ni en underbar balkong belägen i väst mot den lugna innergården. Här kan ni njuta av kvällssolen under sommarhalvåret! Ni får utan tvekan plats med balkongmöbler och odlingar. Köket har all maskinell utrustning så som diskmaskin, kyl/frys, ugn, spis, fläkt och diskho.

På andra sidan väggen finner ni ett väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns även platsbyggda garderober som sväljer otroligt mycket förvaring. Tack vare de stora fönsterpartierna är detta rum ljust och härligt. Via en passage med platsbyggd bokhylla når ni lägenhetens hjärta, vardagsrummet. Här är rummet där både familj och vänner samlas för filmkväll eller en middag. Detta rum är stort och luftigt och har gott om plats för soffgrupp, middagsbord samt övrigt möblemang. I detta rum finns en fin detalj i form av en ”öppen spis”. Detta är ingen riktig öppen spis utan endast en detalj i rummet. Rummet har vackra fönsterpartier som blickar ut mot Högalidsparken och kyrkan utan insyn. Badrummet är fräscht och helkaklat och smakfullt. Badrummet är utrustat med dusch med glasdörrar, handfat, kommod, wc och tvättmaskin.

Detta är sammantaget den perfekta tvåan belägen på lugna Högalidsgatan med ett stenkast ifrån Hornstulls puls. Ni bor dessutom i en solid förening med god ekonomi!

Missa inte denna visning!