BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Doktor Abelins Gata 2

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 2601
  • 633
  • 2095
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimal planlösning med sovrum plats för dubbelsäng, genomgående planlösning med fönster i två väderstreck gör lägenheten ljus och fina ytskikt. 

I en förening som varit skuldfri fram till våren 2020, hittar du denna exceptionellt välplanerade 2:a med perfekt planlösning. Här bor man enkelt 2 personer och det finns gott om förvaring i sovrummet. Då lägenheten är genomgående har den gott om ljusinsläpp från vackra fönster, ett mot gatan och från sovrummet syns föreningens grönskade innergård. Här äger föreningen marken, har en vacker trädgård och är lågt belånade. Skulden uppgår endast till 2 161 kr/kvm. De stora renoveringarna är genomförda då föreningen 2020 gjorde fasad, fönster och balkonger samt installerade bergvärme.

Idag finns ca 2,5 mil i föreningens kassa och varje år genererar lokalerna drygt en halv miljon extra intäkter.

Varmt välkommen till Doktor Abelins gata 2, jag hoppas verkligen att vi ses på visning och kontakta mig gärna vid intresse. 

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall med plats för avhängning och förvaringsmöblemang efter önskemål. Praktiskt klinker på golv och väggar nyligen målade i ljust grå kulör. Ytterligare klädkammare finns i passagen in till vardagsrummet.

Kök med gott om förvaring och bra utrustat, här finns rejäl gasspis med elugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin invid diskhon. Köket har vita luckor och golvet i ljust eklaminat. 

Vardagsrum med plats för soffa/sittgrupp, matbord och skrivbord. Stort vackert fönster med spröjs och djup nisch. Då huset ligger uppe på en höjd blir lägenheten högt placerad i sin omgivning. Det ljusa golvet återfinns här likt som i kök och vidare in i sovrummet.

Sovrum med plats för dubbelsäng och fönster ut mot föreningens innergård. Vackert grönskande mer likt en trädgård blir det en fin utsikt. Här finns också bra med förvaring längs ena väggen med platsbyggda garderober. Sängen går att ställa på andra ledden om man vill ha ett bredare mått.

Fint och renoverat badrum som går i samma färgton som lägenheten, grått klinker på golvet med golvvärme, vitt kakel och stor spegel. Utrustat med tvättställ, wc och dusch.

I sin helhet gott skick och mycket välplanerad.

Lägenheten är registrerad 1 rum 39 kvm enligt lägenhetsförteckningen men uppmätt till 41 kvm 2023. Mätbevis bifogas.
För denna lägenhet är el och bredband separat på månadsavin och säljarens avgift är 2 504 kr + 556 kr avser bredband och hushållsel. Förmånligt upphandlad gemensamt av föreningen. Total månadsavgift kan därför räknas till 3 060 kr.