BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Kocksgatan 52, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 3809
  • 388
  • 6649
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en underbar funkislägenhet på härliga Kocksgatan! Här finner ni en väl planerad lägenhet med vackra detaljer med industrikänsla där man tagit fram tegelväggen i matdelen, bevarat den vackra fiskbens parketten och smakfullt renoverat sovrummet med en vacker spröjsad industridörr. Inte nog med att lägenheten är fantastisk så bor ni i en mycket solid föreningen med låg belåning och god ekonomi!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. På golvet finner ni klinkers. I anslutning till hallen finner ni ett smakfullt kök. Bakom vita köksluckor rymmer all er köksförvaring samt gott om arbetsyta. Ni finner all maskinell utrustning så som diskmaskin, ugn, spis, fläkt och kyl/frys. 

Vardagsrummet är lägenhetens hjärta! Rummet är luftigt och kan enkelt möbleras med soffgrupp samt övrigt möblemang. Tack vare de stora fönsterpartierna får ni in ett härligt ljus i lägenheten. På golvet finner ni underbar fiskbens parkett. I detta rum når ni matsalsdelen där man tagit fram en väldigt fin tegelvägg. Här kan ni samla era vänner och avnjuta en middag utan några problem. Via en industridörr når ni sovrummet som har plats för säng, sängbord samt mindre möblemang. Även detta rum har en vackert fönster. Badrummet är helkaklat och är utrustat med wc, dusch, handfat, handdukstork samt förvaring.

Detta är sammantaget en perfekta tvåa som smakfullt har renoverats och lyft fram det vackra och unika med lägenheten. Ni bor på en populär adress invid Nytorget samt populära Indo Kitchen som er granne. 

Lägenheten passar så väl singeln som paret! 

Välkomna på visning!

Lägenheten är registrerad som 1 rok men disponeras idag som 2 rok.