BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älta

Alpvägen 70

  • 5 rum och kök
  • 108.4 kvm
  • Såld
  • 7251
  • 2054
  • 5253
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Alpvägen 70 och detta fantastiska bostadsrättsparhus på 108 m² med en underbar solig tomt! När du kliver in i hallen kommer du att mötas av en välkomnande entré som leder dig till hjärtat av huset - köket och vardagsrummet med angränsande sovrum. Från vardagsrummet finns det dubbla altandörrar som leder ut till baksidan av huset med en vacker uteplats, planteringar och en grönskande gräsmatta. En av området största tomter!

Övre våningen i huset består av tre sovrum, en walk-in-closet och ett badrum som gör det till den perfekta familjebostaden. Beläget i det populära området "Bullerbyn", där många av bostadsrättsinnehavarna har bott i många år sedan byggnationen av husen 1999. Föreningen har 26 parhus/friliggande hus och en mycket stabil ekonomi.

Älta är perfekt beläget mellan storstaden och skärgården och erbjuder enastående natursköna platser som Erstavik, Nackareservatet och Hellasgårdens friluftsanläggning med bastu, restaurang och kafé. Du har även flera sjöar i närheten som Drevviken (bara en knapp kilometer bort), Flaten, Ältasjön, Strålsjön, Sandasjön, Ulvsjön, Källtorpssjön och Dammtorpsjön. Här finns gott om naturstigar och cykelleder, inklusive breda cykelbanor som tar dig hela vägen in till stan.

Älta har allt du behöver för en bekväm livsstil med livsmedelsaffärer, butiker, apotek, restauranger, kaféer, frisörer, gym och bibliotek. Det finns också utmärkta kommunikationer med bussförbindelser till Sickla, Slussen, Gullmarsplan och Tyresö centrum. Två köpcentrum finns också inom kort avstånd i Nacka och det finns massor av butiker i närheten i Tyresö och Farsta centrum. Förskolor och grundskolor finns också i Älta tillsammans med andra faciliteter som tennishall, fotbollsplaner och ishall.

Slutligen, jag vill hälsa dig varmt välkommen hem till denna fantastiska bostad som har allt du behöver för en bekväm och naturnära livsstil!