BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Forum

Nackabacken 12, 6 tr

  • 2 rum och kök
  • 52.95 kvm
  • Såld
  • 2450
  • 379
  • 2435
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 2a med högt läge, balkong och fina materialval!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet rymmer enkelt soffa, arbetshörna, matsalsbord m.m.

Köket i bostaden har släta luckor, fin bänkskiva och stänkskydd i natursten och kran i mässing. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap. Intill köket finns ett praktiskt skafferi som även kan användas som förråd eller arbetshörna. 

Bostadens sovrum är stort med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns även en stor klädkammare. Från sovrummet når man bostadens balkong som rymmer bord och stolar. Här njuter man av solen fram till efter lunch.

Från hallen når man bostadens helkaklade lyxiga badrum i beiget med fina detaljer i mässing. I badrummet finns toalett, spegel med snyggt bakomliggande belysning, golvvärme, handfat med kommod, integrerad kombinerad tvättmaskin, överskåp samt dusch med duschvägg i glas och takdusch. Till lägenheten finns ett förråd och föreningen har varmgarage som nås direkt via hissen. 

- Rymlig balkong
- Öppen planlösning
- Exklusiv och toppmodern bostad
- Högt läge
- Digitalt dörrlås