BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Önologgatan 2, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 4077
  • 244
  • 2616
Värdera din bostad

Beskrivning

Intill kajkanten ligger denna underbara 4:a med magisk sjöutsikt. Bostaden har dubbla balkonger båda med hänförande sjökontakt med fördel att du kan välja balkong efter solen och väder. Här finns både förmiddags och eftermiddagssol, inglasat och öppet. Välj själv hur du vill koppla av och njuta av Mälarens båttrafik.

Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de rymliga sovrummen. Generösa fönsterytor i genomgående planlösning i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Smakfullt och välutrustat kök i delvis öppen planlösning och två stora välutrustade badrum, båda med dusch. Bostaden har även 3 rymliga sovrum, alla perfekt utplacerade och lätta att möblera. Förvaringsytorna är verkligen optimala med både klädkammare och inbyggda garderober med skjutdörrar som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden är verkligen perfekt planerad för en barnfamilj. Lägenheten är i absoluta toppskick med påkostade materialval, vackra parkettgolv och ljust målade väggar. Allt noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Fastigheten byggdes 2020 och har en mycket stabil och attraktiv förening utan någon planerad avgiftshöjning i år och som dessutom vann "Årets byggnad 2022".

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp från bryggorna intill. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Snart öppnas även den inglasade restaurangen högst upp i huset med panoramautsikt över Stockholm upp. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig.

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande med sjöutsikt
Välkomnande hall som öppnar upp bostaden på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett vackert parekttgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via en inbyggd dubbelgarderob med skjutdörrar som rymmer alla ytterkläder. 

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda förvaringsytor bakom vita stilrena luckor och vackra arbetsytor med passande kakel ovanför. Köksutrustningen består av induktionshäll, dubbla kyl och frys, inbyggd varmlufts- och microvågsugn samt integrerad diskmaskin, allt smakfullt i rostfritt och påkostat. Här finns matplats för det stora sällskapet. 

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska balkongen. 

Balkong 1 (7kvm) - Magisk sjöutsikt
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Balkongen erbjuder underbar sjökontakt med fri utsikt över innergården, badbryggorna med Södermalm och Högalidskyrkan i bakgrunden. Här kan man med fördel njuta av eftermiddagssolen och blicka ut över Mälaren på första parkett. Det finns gott om plats för loungemöbler eller matbord. Balkongen har även öppningsbara glaspartier som med fördel gör att den kan nyttjas året om. 

Balkong 2 - (6kvm) Underbar sjöutsikt
Balkongen nås från master bedroom och är snyggt infälld med infällda spotlights i taket. Här kliver du direkt ut från sängen och njuter av förmiddagssolen. Plats för både loungemöbler eller matbord. 

Sovrum 1 - Stort och rogivande 
Stor sovrum i lugnt och ostört läge med utgång till balkong. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. Rummet har perfekta förvaringsytor med inredd garderobsvägg som rymmer säsongens alla kläder. Rummets storlek är 15 kvm. 

Sovrum 2 - Lugnt och ostört läge
Sovrum 2 är 8kvm och ligger med ostört läge mot gården.  Rummet passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Förvaringen är den bästa med access till stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 

Sovrum 3 - Rymligt med sjöutsikt
Ljust och rymligt sovrum om 10kvm med underbar utsikt över Mälaren och innergården. Rummet passar perfekt som kontor eller barnrum. Rummet kan enkelt möbleras med både säng, arbetshörna eller extra garderober.

Badrum 1 - Smakfullt påkostat
Smakfullt badrum med ljust klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Badrumsutrustningen består av wc, kommod, spegelskåp, torkställning samt dusch med skjutbar glasvägg. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför.

Badrum 2 -  Rymligt & tilltalande
Rymligt badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med dusch med skjutbar duschvägg, kommod, wc och spegelskåp.