BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö-Älvsjöstaden

Sandalettgatan 7, vån 5

  • 4 rum och kök
  • 105 kvm
  • Såld
  • 2542
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska 4:a på Sandalettgatan 7 i Älvsjö, belägen högst upp på gaveln i fastigheten med en underbar utsikt över Solbergaskogen. Här bor du ostört och njuter av lugnet och utsikten på den rymliga balkongen, som är det perfekta stället att koppla av på efter en lång dag.

Lägenheten är i mycket gott skick med stilrena och moderna materialval. Med en yta på 105 kvm erbjuder lägenheten gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Den smarta planlösningen ger en öppen och ljus känsla samtidigt som varje rum har sin speciella funktion. Möjlighet finns att göra om lägenheten till en 5:a, se alternativ planlösning. Detta är den största 4:an i området och den enda i sitt slag i föreningen. 

Köket är modernt utrustat  och har en stilren design. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och en rejäl matplatsdel som inbjuder till sociala sammanhang.

Det fina vardagsrummet är lägenhetens hjärta och här finns utrymme för stora soffgrupper. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till balkongen där man kan njuta av den fantastiska utsikten över Solbergaskogen.

Lägenheten har tre rymliga sovrum, varav det första är "master bedroom" med egen stor klädkammare med fönster, som skulle kunna användas som ett extra sovrum om så önskas.

Lägenheten har två badrum, varav det ena är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och badkar och det andra med dusch. Båda badrummen är utrustade med moderna materialval och en stilren design.

Genomgående mycket bra förvaringsmöjligheter i tre stora klädkammare, samtliga utrustade med Elfasystem, och fristående garderobsförvaring.

Lägenheten belägen i ett lugnt och tryggt område med närhet till allt man kan önska. Här finns fina grönområden och bra kommunikationer till både bussar och pendeltåg. Med närhet till Älvsjö centrum har man även ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och andra bekvämligheter.

Välkommen hem till Sandalettgatan 7 - en underbar lägenhet med ostört läge men ändå nära till allt man önskar!