BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Vintrosagatan 13

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen högt upp i huset på våning sex. Här bor du på en yta av 82 kvadratmeter med stora fönster som ger gott om ljusinsläpp och ger en härlig utsikt över omgivningarna.

Lägenheten består av tre rymliga rum och kök som erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och umgänge. Det nyligen renoverade köket är modernt och stilrent, med nya vitvaror och ytskikt. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i de stora sovrummen vilket gör det lätt att organisera dina kläder och andra tillhörigheter.

En av höjdpunkterna i lägenheten är den stora balkongen, där du kan njuta av solen och ta in den friska luften. Perfekt för att bjuda in vänner och familj för en härlig middag eller bara koppla av med en bok.

När det gäller läget, så ligger lägenheten nära ett stort utbud av service och bekvämligheter som restauranger, butiker och caféer. Det finns också gott om grönska i närheten, perfekt för en promenad eller löptur.

Sammanfattningsvis, här har du en utmärkt möjlighet att bo i en välplanerad och rymlig lägenhet med högt läge och härlig utsikt. Kontakta oss för att boka en visning idag!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 6 av 8, hiss finns. Föreningen Brf Svedjelandet 1.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 4 563 kr ( Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud) ingår. Obligatoriskt tillägg om 139 kr/mån för bredband (1000/1000mbit/s) ingår ej).

Driftskostnad

Totalt 400 kr/mån (4 800 kr/år) varav El 250 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån.

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen tillträdde fastigheten 2016. Består av 2 flerbostadshus i. Föreningen består av 51 bostadsrätter och 17 hyresrätter.

Byggår
1958

Ekonomi
Förening med bra ekonomi, i kombination med att mycket stora renoveringar genomfört senaste åren. Föreningens hyresrätter skall ses som en dold tillgång som kommer inbringa föreningen stort kapital framöver. Denna lägenhet som säljs är en av de kvarvarande hyresrätterna.

Mark
Föreningens mark är upplåten med tomträtt.

Genomförda renoveringar
Se årsredovisning.

Planerade renoveringar
Se årsredovisning.

Avgiftsförändringar
Inga beslutade i dagsläget.

Gemensamhetsutrymmen
Till lägenheten finns ett förråd. Det finns även fräsch tvättstuga, välutrustat gym, barnvagnsrum, cykelrum, styrelserum och ett mysigt hobby/spelrum. Högst upp i huset finns planer på att göra iordning takterrass med helt otrolig utsikt!

Parkering
44 st parkeringsplatser, 14 st garage och 8 gästparkeringsplatser. Ev kötid kan förekomma.
Föreningen ser över alternativ för att sätta upp laddstolpar.

TV- och internetanslutning
Kabel-tv via ComHem.
Bredband via A3. Obligatoriskt tillägg om 139 kr/mån för 1000/1000mbit/s.

Överlåtelseavgift
1313 kr, betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
525 kr/pantnotering.

Ägande
Delat ägande godkänns, minsta ägarandel är 10%. Juridiska personer godkänns inte.