BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka- Sickla Strand

Sickla Sjöväg 9

  • 3.5 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 6211
  • 61
  • 4755
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress vid populära Sickla strand erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva en 3,5:a med rymlig balkong som har sjöutsikt ut mot Sicklasjön. Grönskande område med Nacka naturreservat och Hammarbybacken tvärs över viken.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och en luftig planlösning som tillsammans med det naturnära lugnet skapar en unik känsla. Lägenhetens hörnläge ger fina ljusinsläpp från flera väderstreck. Här finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, ett stort sällskapskök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett toppfräscht badrum samt 3 sovrum. Den rymliga balkongen har utsikt mot Sicklasjön.

Lägenhetens planlösning har optimerats till en perfekt mini-fyra. Man kan även enkelt återställa den till en stor trea om man önskar det. Lägenheten är registrerad som 3 rok i föreningens lägenhetsregister.

På minuters promenadavstånd finner du bland annat Sickla Köpkvarter med sina många butiker och Saluhall samt Dieselverkstaden med alla dess kulturella attraktioner. Det finns även flera förskolor och skolor i närområdet. Kommunikationsmässigt finns goda bussförbindelser i alla riktningar, däribland buss 401 och 403 samt Saltsjöbanan och tvärbanan. Det tar cirka 5 min med bil in till stan och ca 10 min med buss / tåg. Här bor du i en omåttligt populär och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter i relation till andra motsvarande moderna fastigheter i området.

Missa inte detta unika tillfälle, den här lägenheten måste upplevas på plats!

- Bästa adress vid Sicklasjön
- Härlig balkong med sjöutsikt
- Hörnläge på gavel
- Grönskande område med Nacka naturreservat och Hammarbybacken tvärs över viken
- Toppfint badrum och kök med köksö i öppen planlösning mot vardagsrum
- Goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober och källarförråd
- Populär och välskött förening med god ekonomi och garage
- Mycket goda kommunikationer finns i närområdet via bussar, Saltsjöbanan och tvärbanan