BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöqvarn

Sjökvarnsbacken 10, 8/10tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 4743
  • 102
  • 2855
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Saltsjöqvarn finner ni denna fantastiska 2a i optimal planlösning och med en garanterad garageplats. Här bor man i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, härliga promenadstråk längs Stockholms inlopp och city. Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhägningsytor. Från hallen når man det öppna och trevliga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet är rymligt och här får man enkelt plats med stor soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang för större sällskap. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man den mycket generöst tilltagna inglasade balkongen som ligger i ett fantastiskt läge med fin utsikt. Här finns gott om plats för utemöbler, grillmöjligheter samt gröna växter. Balkongen ligger belägen i bästa läget med eftermiddagssol samt kvällssol.

Bostadens nyrenoverade kök har fina mörkgröna köksluckor och ljus bänkskiva i sten. Här finns generösa ytor och är mycket väl disponerat.  Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, infuktionshäll/ugn samt diskmaskin. Genomgående mycket bra förvaring.

Bostadens sovrum är väl tilltaget och rymmer dubbelsäng och har bra förvaring av en stor klädkammare och garderober. 

Helkaklat och fräscht badrum i tilltalande färger och är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare, handfat samt en spegel med förvaring.

Detta är en bostad ni inte får missa! Närhet till kommunikationer som tar er till Slussen på några minuter. Varmt välkommen på visning!

 

- Mycket välplanerad 2:a med en av Nackas bästa lägen! 

- Garanterad garageplats i föreningen.

- Perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och city.

- Bostaden är i mycket bra skick.

- Mycket bra förvaring i garderober och klädkammare.

- Stor inglasad balkong i bästa solläge med fin utsikt.

- Fasigheten ligger i suterräng