BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vintrosagatan 1

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 5315
  • 1606
  • 3819
Värdera din bostad

Beskrivning

* 1 MINUT FRÅN TUNNELBANAN, TOTALRENOVERAD I TOPPSKICK, BALKONG MED EFTERMIDDAG/KVÄLLSSOL, WALK IN CLOSET , DOLDA TILLGÅNGAR I FÖRENINGEN*

Välkommen till en rymlig och välplanerad 3a om 66 kvm i absoluta toppskick! Lägenheten totalrenoverades 2020 och präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp, moderna ljusa ytskikt, genomgående parkettgolv, rymligt och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Lägenheten är synnerligen snyggt iordningställd med ljusa färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett fantastiskt läge endast 1 minut från tunnelbanan som tar dig in till city på ca 15 minuter!

 Ett stenkast från lägenheten ligger Hagsätra centrum där du finner mataffärer, vårdcentral, tandläkare, apotek, bibliotek, kvarterskrogar m.m. I området ligger även skola och förskola. För den sportintresserade finns Hagsätrahallen samt stora grönområden såsom Ormkärrskogen och Älvsjöskogen med sina motionsspår. Under sommarhalvåret är Älvsjöbadet med flera bassänger och stora gräsytor ett populärt utflyktsmål.

 

- Optimalt läge!
- Totalrenoverad bostad (2020)
- 1 minut från tunnelbanan och bussar
- Balkong med eftermiddag/kvällssol
- Mycket välplanerad
- toppskick
- Fint ljusinsläpp
- Vindsförråd
- Närhet till barnomsorg som dagis, skolor, lekplatser, bollplaner etc.
- Närhet till fullt serviceutbud i Hagsätra centrum med matvarubutiker, restauranger m.m

Hall – Inbjudande och gott om plats
Stor och välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns gott om plats att hänga av ytterkläder. I anslutning till hallen finns en garderob för ytterligare förvaring. Hallen är rymlig så det finns även plats för annat lättare möblemang. 

Vardagsrum – Ljust och rymligt
Stort vardagsrum med en härlig atmosfär och sällskapsytor gjorda för umgänge med familj och vänner. karaktäriseras av stort fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, tv-möbler, matbord eller annat passande möblemang, från vardagsrummet kommer man även ut till lägenhetens mysiga balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - Attraktivt solläge
Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen i attraktivt solläge. Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och innemiljö. På balkongen som har sol på eftermiddagen/kvällen finns plats för balkongmöbler, blommor och växter. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök
Stilrent och modernt kök som är utrustat med kyl/frys, spis, köksfläkt samt diskho. Här finns mycket god förvaring i skåp och lådor, praktiska arbetsytor med bänkskiva i trä och vitt kakel ovanför. Trevlig matplats med plats för 4-5 personer. Fint ljusinsläpp och parkettgolv.

Sovrum 1 - Ljust och rymligt
Stort och harmoniskt sovrum med plats för såväl dubbelsäng, sängbord och garderob. Ljusa väggar samt parkettgolv.

Sovrum 2 / Walk in closet
Det lite mindre sovrummet disponeras idag som en walk in closet. En fantastisk möjlighet men rummet kan också användas som kontor eller sovrum då det rymmer både säng, sängbord, skrivbord eller annat möblemang.

Badrum - Modernt och fräscht
Generöst och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är även utrustat med dusch, wc, tvättställ med spegelskåp ovanför samt handdukstork.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd med nyttjanderätt.

Avgiftsförändring: Föreningen avser att höja avgiften from 1 April 2023 till 5602 kr i månaden.

 

 

Lägenheten är pantsatt.

Bostadsrättens indirekta nettoskuld är 838 897,362 kr - uppgifter för uträkningen kommer från årsredovisningen 2021.