BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Rindögatan 30

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 3823
  • 313
  • 6007
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna pärla med balkong i sydväst och ett lugnt läge med utsikt över grönska. Fastigheten ligger i sutteräng vilket gör att lägenheten nås via entréplan men ligger belägen mot gård motsvarande våning 2. Lägenheten präglas av en ljus inredning med nymålade väggar, vacker fiskbensparkett i original och en märkbar rymd tack vare en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusflöde. Perfekt planerad och yteffektiv i ett inflyttningsklart skick - flexibelt tillträde och möjlighet att köpa möbler!

Här får ni en härlig luftig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Framförallt skryter denna lägenhet med sitt stilrena och ordentliga kök som renoverats de senaste åren med gott om arbetsytor och förvaring bakom vita luckor och fin mörk stenmönstrad bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av ugn, induktionshäll, integrerad fullstor diskmaskin, kyl/frys och rostfri fläktkåpa.

I vardagsrummet har ni gott om plats för både soffa, säng och matbord för större sällskap. Härifrån har ni utgången till den härliga balkongen i fritt sydvästligt läge vilket innebär sol från förmiddag till kväll och har gott om plats för möbler. Här har ni utsikt över den grönskande och lugna gården. Föreningen har även en gemensam takterrass som de boende kan nyttja där man får plats med större sällskap och som inreds med sittgrupp och grill.

Badrummet är fräscht inrett och stambytt med kakel och mörkgrått klinkergolv, inrett med dusch, WC, handdukstork, spegelskåp och stilrent handfat med kommod. Hallen har mycket goda förvaringsmöjligheter i djup klädkammare med överskåp, praktiskt klinkergolv och gott om bevarade originaldetaljer med tidstypisk funkisarkitektur vilket ger karaktär.

Som boende har du tillgång till cykelförråd samt en tvättstuga med två maskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Nuvarande ägare disponerar även ett rymligt vindsförråd. Rindögatan är en lugn gata med med vackra funkishus bland lummiga ytor med grönska och höga träd. Trots det är området levande med restauranger och små butiker.

I området finns en thairestaurang, sushi, ICA, pizzeria, café, kemtvätt och frisörsalong. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana Gärdet, buss 54 samt buss 1 runt hörnet. Vid Karlaplan finner du Fältöversten, ett mycket välsorterat shoppingcenter som rymmer alltifrån Ica och Sabis till systembolag, apotek, restauranger och klädbutiker. Inom gångavstånd ligger Gärdesängarna och Lill-Jansskogen med utmärkta motionsspår. Här har du även närhet till Tessinparken, Kampementsbadet och Djurgården.