BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Svandammsvägen 23

  • 1 rum och kök
  • 25 kvm
  • Såld
  • 166
  • 2654
Värdera din bostad

Beskrivning

ÄLSKA MIDSOMMARKRANSEN! 

Välkomna till denna ljusa och välplanerade etta attraktivt belägen i idylliska Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet i söder som låter dagsljuset flöda in fritt, ett insynsskyddat läge, en generös takhöjd om ca 2,70 meter, ett fint kök samt ett renoverat och stambytt badrum(2018). Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd om ca 8 kvm (snedtak).

Brf Maskrosen 3 är en stabil och trygg förening som äger marken. Föreningen har 3 st hyresrätter kvar (=stort dolt, positivt kapital) och har en hyreslokal som genererar goda intäkter. De har under 2021 sålt en hyresrätt och kunnat extraamortera ca 3 miljoner. Föreningens medlemmar har tillgång till en grönskande trädgård samt en takterrass med vacker utsikt över Stockholm.

Här bor ni mitt i hjärtat utav Midsommarkransen med endast 50 meter till centrum där det kryllar av trevliga restauranger, mysiga caféer och charmiga butiker. Ett stenkast bort ligger populära Svandammsparken och kvartersbiografen Tellus. Här bor du i livliga kvarter med nära till naturen och badmöjligheter i både Örnsberg och Gröndal. Kommunikationerna är utmärkta och tunnelbanan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 12 minuter.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!