BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mälarhöjden

Klubbacken 24, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 5038
  • 131
  • 6146
Värdera din bostad

Beskrivning

- Balkong i bästa söderläge med sol hela dagen
- Gavelläge med flertalet fönster i två väderstreck
- Fiskbensparkettgolv i vardagsrummet
- Kök med bevarade originalluckor
- Öppen spis (tillsvidare eldningsförbud)
- Förening som äger marken
- Hiss i fastigheten
- Tvättstuga, föreningslokal, hobbyrum, cykelrum i samma fastighet

Tag chansen att skapa ditt eget drömhem med denna välplanerade gaveltvåa med balkong i härligt söderläge! Bostaden är belägen i lugnt insynsskyddat läge med ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,7 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Balkong i härligt söderläge med sol från morgon till kväll. Bostaden har flertalet originaldetaljer bevarade från byggåret med fiskbensparkett i vardagsrum och en vacker öppen spis. Ljust kök med luckor i original och plats för matgrupp. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys samt spis med ugn. Behagligt sovrum i insynsskyddat läge med utsikt mot grönska. Här finns gott om plats för dubbelsäng och två rymliga inbyggda garderober. Helkaklat badrum med badkar från stambytet 2012. Inbjudande hall med förvaringsmöjligheter dessutom två förråd (ett stort på vinden och ett matkällarförråd) som hör till lägenheten. 

Stabil förening som äger marken (ej tomträtt) och med flertalet stora renoveringar bakom sig. I fastigheten finns hiss, gemensam tvättstuga, föreningslokal, hobbyrum och cykelrum. Föreningen har även parkeringsplatser (separat kö). Ett stenkast från lägenheten finns badplats vid Mälaren och vackra naturstråk. Skeppsbro Bageri kommer förbi flera gånger per vecka med nybakat bröd i deras brödbil. Goda kommunikationer genom buss 135 och en kort promenad bort nås tunnelbanans röda linje. 

En bostadsdröm med enorm potential som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!