BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Birka

Blomstervägen 8

  • 3 rum och kök
  • 79.5 kvm
  • Såld
  • 2648
  • 352
  • 2114
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu - Rymlig klädkammare - Stort kök och vardagsrum - Balkong mot sydväst - Lågt belånad förening om endast 1637kr/kvm - Källarförråd om ca 6kvm

Varmt välkommen till en luftig och mycket fräsch bostadsrätt belägen i populära och barnvänliga Blomstervägen. Omgiven av villabebyggelse och grönska finner du denna fina lägenhet om 79,5kvm, bekvämt belägen på entréplan i ett souterränghus där balkongsidan hamnar en våning upp från innergården. Invändigt möts du av en öppen planlösning med utmärkta förvaringslösningar, stor ombyggd klädkammare som går att nyttja som barnrum eller kontor. Två rymliga sovrum, ett kök med komplett maskinpark och köksö på hjul samt ett fräsch och fullt utrustat badrum med golvvärme, badkar, tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk.

Från det tilltaget stora vardagsrummet når du den rymliga balkongen som under sommarhalvåret blir en naturlig förlängning av bostaden. Här har du sol från lunch till kväll.
Föreningen är stor och välskött och har en mycket låg belåningsgrad. Här finns också flertalet faciliteter att tillgå såsom lekplatser, grillplats, föreningslokal, bastu och övernattningslokal.
Besök gärna föreningens hemsida: https://www.nackakyrkby.se/

På Blomstervägen bor du avskilt men samtidigt centralt med bekvämt gångavstånd till förskolor, grundskola, Nacka gymnasium, sporthall och simhall. Promenadavstånd även till Nacka Forum samt Sickla Köpkvarter och via Marinstaden, längs vattnet, också till Nacka Strand. Finntorp Centrum är områdets kärnpunkt och där finns populära Papa Lee Bakery, närlivs, gym och flera restauranger. Buss eller Saltsjöbanan till Slussen tar bara 10 min och i framtiden kommer även tunnelbana.

Varmt välkommen på visning!