BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Luntmakargatan 99

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 7.900.000 kr / Såld
  • 3369
  • 1708
  • 5973
Värdera din bostad

Beskrivning

Vacker sekelskifteslägenhet, belägen i hjärtat av Vasastan, med högt i tak och genomgående planlösning. Mysig balkong mot den lugna innergården samt stora fönster som bidrar till ett fint ljusflöde.

Lägenheten är i toppskick samtidigt som den bevarar den historiska karaktären och erbjuder alla moderna bekvämligheter. Det vackra parkettgolvet sträcker sig genom hela lägenheten och ger en känsla av tidlös elegans.

Den trevliga balkongen mot den lugna innergården är perfekt för avkoppling och njutning av soliga dagar. Här har du din egna oas mitt i stan.

Köket har stora arbetsytor och är fullt utrustat med spishäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin, fullstor kyl och frys samt tvättmaskin. Plats för matbord för 4-5 personer.

Det finns två rymliga sovrum. Det större vetter mot den tysta innergården och det mindre mot lugn återvändsgata. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och här finns gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober.

Det vackert renoverade badrummet har lyxig Carraramarmor på golvet och ett charmigt litet fönster som släpper in naturligt ljus.

Brf Apelträdet 9 är en välskött och stabil förening som äger sin mark. I föreningen finns en gemensam innergård med trädgårdsmöbler och grill samt en fantastisk takterrass med sol hela dagen. 

Lägenheten är centralt belägen med närhet till ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och grönområden. Utmärkt tillgång till kollektivtrafik med flera buss- och tunnelbanestationer inom gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

- Sekelskifte
- Högt i tak
- Balkong mot innergård
- Stora, luftiga rum
- Nytt parkettgolv
- Fullt utrustat kök
- Lyxigt badrum
- Gott om förvaringsmöjligheter
- Stabil förening som äger sin mark
- Gemensam takterrass
- Mysig innergård med grillmöjligheter
- Välskött förening
- T-bana Rådmansgatan
- Flertalet busslinjer i närheten