BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rämensvägen 24, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 2976
  • 558
  • 2244
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna Årstapärla på Rämensvägen 24!

Välrenoverad tvåa i stilrent och smakfullt skick med ljusinsläpp från två väderstreck. Här erbjuds ett välplanerat hem med fina materialval och hög mysfaktor. Ljust och trevligt kök med utsikt mot innergårdens grönska. Vita skåpluckor, ljus bänkskiva och gott om plats för matgrupp. Gott om plats för förvaring och goda arbetsytor. Maskinell utrustning i form av spishäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl/frys.

Inbjudande vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt generös takhöjd om ca 2,70 m. Rummet är enkelt att möblera och här finns plats för större soffgrupp, TV-möbel och hemmakontor. Fint parkettgolv och väggarna är ljust målade samt en trevlig fondvägg. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen som är belägen i skönt söderläge.

Rogivande optimalt sovrum med tapetserade väggar och parkettgolv. Här finns plats för dubbelsäng, ytterligare möblemang och förvaring.

Ljus hall med avhängning för ytterkläder, mycket god förvaring via inbyggda garderober och en rymlig walk in klädkammare. Säkerhetsdörr.

Fräscht badrum med klinkergolv och matchande kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, wc, badrumsskåp och förberett för tvättmaskin. Vädringsmöjligheter och gott om ljusinsläpp från badrumsfönster.

Läget är perfekt i Årsta med närhet till Årstaskogen och Årstatorg bara minuter bort. Inom ett par hundra meter finns även lekplatser, närbutiker, tvärbana, busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan (T-bana), Årstaberg (Pendeltåg och buss) och Liljeholmen (T-bana och buss). I närheten finns dessutom vårdcentral, tandläkarmottagning och BVC.

- Charmig och inbjudande tvåa
- Högst upp i huset!
- Ljus och luftig
- Balkong med dag och kvällssol
- Smakfullt kök med matplats
- Gedigen förening med låg belåning
- Fönster i två väderstreck
- Stenkast från mysiga Årsta torg
- Nära kommunikationer