BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Svedmyra

Paketgränd 7, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • 4.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS 4 895 000 KR! 
Ljus gaveltrea med skogen som närmaste granne!

Välkomna till denna optimalt planerade gaveltrea med balkong i lugnt och lummigt läge. Lägenheten är modern med fina materialval och väldisponerade ytor. Stora fönsterpartier bidrar till ett fint ljusinsläpp och den öppna planlösningen till en känsla av rymd. Här bor du i en välkött och stabil förening som äger sin mark. Läget på Paketgränd 7 är optimalt med goda kommunikationer och närhet till mysiga promenadstråk.

Rumsbeskrivning 
När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med praktiska förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob med skjutdörrar. Plats finns även för avhägning av ytterkläder. Väl inne i bostaden erbjuds ett rymligt och luftigt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Köket har goda arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, fläkt samt ugn och micro i bekväm arbetshöjd. I köket finns matplats för sällskap om ca 4-6 personer intill fönster. Lägenheten har två bra sovrum, båda med plats för säng och förvaringsmöbel. I det större sovrummet finns gott om förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med gott om utrymme för stor soffgrupp och övrig möblering. Utgång till mysig balkong i lugnt och lummigt läge. Här finns plats för både utemöbler och växter. Helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med wc, kommod med tillhörande spegel, tvättmaskin, torktumlare, förvaring samt dusch med glasvägg. Utöver detta finns en rymlig klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter. Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd.  

- Gavelläge
- Moderna materialval
- Balkong 
- Rymlig klädkammare
- Föreningen äger marken
- Lummig utsikt
- Hiss från markplan
- Garage 
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Rymligt kök med öppen planlösning
- Välskött förening med garageplatser
- Nära naturen och promenad/joggingstråk
- Svedmyras T-banestation ca. 350 m bort

Området är lugnt och grönt med närhet till både Svedmyraskogen och artrika Majrosskogen. Promenadvägar och löpstigar kan varieras i det oändliga. I närområdet finns både närlivs och restauranger, och du bor heller inte långt från stora Ica Bea som är mycket mer än en vanlig matbutik. Till Svedmyra station promenerar du på ca.7 minuter och tunnelbanan tar dig till t-centralen på en kvart. 

Kort sagt ett modernt och bekvämt boende för dig som vill bo centralt och naturnära. Varmt välkommen på visning!