BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Adventsvägen 3

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 3.195.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning



I det eftertraktade området Midsommarkransen presenteras nu en väldesignad tvårummare med generös takhöjd på ca 3,10 m. Lägenheten utstrålar en känsla av exklusivitet med noggrant utvalda material och erbjuder en komfortabel livsstil. Den öppna och sociala planlösningen bjuder in till ljusa och luftiga rum med stora, vackra fönsterpartier som skapar en känsla av rymd.

Det fullt utrustade köket är smakfullt inrett med tidlösa detaljer och ger en känsla av elegans. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta och integrerade garderober ger en stilren och organiserad känsla. Lägenheten erbjuder praktiska lösningar som maskinell utrustning, matavfallskvarn, golvvärme istället för traditionella element, ett rymligt badrum samt garage och hiss i byggnaden. Ett hem där varje detalj är genomtänkt för att möta dina behov.

Byggnaden, uppförd 2017, är i utmärkt skick och behöver ingen större renovering på många år. Föreningens ekonomi är stabil, vilket ger trygghet för framtiden. Läget är oslagbart, med närhet till både Svandammsparken och Midsommarkransens centrum, där tunnelbana, butiker, restauranger och mycket mer finns inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen att uppleva detta hem under en visning!

Två franska balkonger
Toppläge i Midsommarkransen
Lugn återvändsgata
Välplanerad planlösning
Högt i tak (ca 3,10 m)
Vattenburen golvvärrme
Garage och hiss i huset
Tvättmasin & torktummlare
Stenkast till T-banan
Svandammsparken och restauranger runt hörnet