BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Rindögatan 28, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 23 kvm
  • Såld
  • 4101
  • 178
  • 2064
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna nyrenoverade och optimalt planerad 1a i sann compact-living anda med en öppen och luftig planlösning, balkong och ett högt läge på lugna Rindögatan med utsikt över grönskan! Lägenheten präglas av en ljus inredning med vita väggar, vacker slipad och behandlad fiskbensparkett och stora fönsterpartier i original som ger ett otroligt fint ljusflöde. Lägenheten kan stoltsera med ett nyrenoverat fullstort kök med samtliga vitvaror och fina materialval samtidigt som ni har gott om bevarade originaldetaljer med tidstypisk funkisarkitektur vilket ger karaktär. Sammantaget ett inflyttningsklart boende med låg avgift. Flexibelt tillträde!

Kliv in i en välplanerad hall med platsbyggda förvaringslösningar längs ena väggen med skoskåp och hyllor med gott om plats för avhägning. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger ett nylagt ekgolv i hallen och köket och i vardagsrummet en välbevarad fiskbensparkett som slipats och behandlats. Lägenheten har även en ny säkerhetsdörr. Direkt till höger ligger lägenhetens badrum som stambytts sedan tidigare och är fräscht och helkaklat i ljusa färger utrustat med dusch, vikbar duschvägg, handfat, kommod, WC och spegelskåp. Här finns även utrymme för tvättmaskin. 3-fas el finns indraget till lägenheten. 

Vidare finner ni vardagsrummet som öppnar upp sig med platsbyggd förvaring även här i djupa skåp i fullhöjd samt även i en djup klädkammare. Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning och är renoverat i januari 2021 har fina grågröna luckor, vitt kakel ovan arbetsbänken i massivt trä. Den maskinella utrustningen består av en kombinerad ugn/mikrovågsugn, rostfri fläktkåpa, induktionshäll, helintegrerad kyl/frys samt diskmaskin. Här finns även plats för matbord för 2 personer. Fin utsikt från stora fönsterpartier som släpper in ett fint ljus från två håll.

I vardagsrummet har ni gott om plats för både soffa och säng utan att det upplevs som trångt. Kliv ut på den härliga balkongen som vetter i ett lugnt läge mot gatan och har tidig morgonsol och sen kvällssol om sommarhalvåret och plats för både sittgrupp eller loungemöbler samt grill. Här spenderas ljumma sommarkvällar som bäst!

Som boende har du tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd samt en tvättstuga med två maskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd. Rindögatan är en lugn gata med med vackra funkishus bland lummiga ytor med grönska och höga träd. Trots det är området levande med restauranger och små butiker. I området finns en thairestaurang, sushi, ICA, pizzeria, café, kemtvätt och frisörsalong.

Kommunikationerna är utmärkta med T-bana Gärdet, buss 54 samt buss 1 runt hörnet. Vid Karlaplan finner du Fältöversten, ett mycket välsorterat shoppingcenter som rymmer alltifrån Ica och Sabis till systembolag, apotek, restauranger och klädbutiker. Inom gångavstånd ligger Gärdesängarna och Lill-Jansskogen med utmärkta motionsspår. Här har du även närhet till Tessinparken, Kampementsbadet och Djurgården.