BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Timmermansgatan 44, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 6698
  • 98
  • 3741
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges unik möjlighet att förvärva denna hörntvåa högst upp i huset med balkong i söderläge. Här erbjuds rikligt med grönska samt Mariatorgets takåsar som sällskap till morgonkaffet, välkommen!

På bästa adress vid Mariatorget finner du denna söder-pärla. Här bor du med fönster i två väderstreck som ger ett stort ljusinsläpp till hela lägenheten. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket gör att sociala tillställningar gärna hålls på Timmermansgatan. Vackert parkettgolv i klassiskt holländskt mönster samt nya vitvaror som tvätt- samt diskmaskin installerade. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring. Tack vare det höga läget så återfinns en magisk utsikt ifrån alla fönster i bostaden, tar du trappen upp en våning så når du även föreningens gemensamma takterass som ligger i direkt västerläge, perfekt när familj och vänner är på besök.

Belägen i solid förening som äger marken med låg belåning. Direkt utanför dörren finner du Mariatorgets stora utbud av restauranger, barer och caféer. Stenkast till både T-bana och Pendel. Ses på visning!

- Hörnlägenhet, högst upp i huset!
- Härlig balkong i söderläge
- Bästa adress vid Mariatorget
- Optimal planlösning
- Stora fönsterpartier i två väderstreck
- Strukturerad förening med god ekonomi och låg skuldsättning
- Gemensamma takterass 1 trappa upp med grillmöjligheter i västerläge.