BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Storsjövägen 52, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 3413
  • 393
  • 3450
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Årstas snyggaste tvåa?
Ställer du höga krav på ditt boende? Då är detta rätt bostad för dig. Optimal tvåa med utmärkt läge belägen mot lummig omgivning. 

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Lägenheten erbjuder ett modernt och påkostat kök där detaljer bidrar till den exklusiva känslan. Här kan du enkelt utöka dina kulinariska färdigheter med finess. Maskinellt utrustat med integrerad kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt. I köket finns dessutom naturlig matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Från köket nås enkelt bostadens rymliga vardagsrum med väl tilltagna ytor och naturligt ljusinsläpp. Här kan du fritt möblera efter drömmar och behov. Gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och övrig möblering så som fåtölj. Från vardagsrummet nås lägenhetens sydvästvända balkong belägen mot lummigt och rogivande parkområde. Renoverat och väl tilltaget badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns handdukstork, wc, handfat och dusch. Sovrum med plats för dubbelsäng och övrig förvaring för den som önskar. I sovrummet finns platsbyggd och praktisk förvaring.

- Mycket gott skick
- Källarförråd
- Balkong i soligt läge
- Högt belägen
- Tvättstuga i källaren
- Förening med god ekonomi
- Bara att flytta in

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.