BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 79, Uteplats

  • 1 rum och kök
  • 24.4 kvm
  • Såld
  • 5002
  • 110
  • 2965
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna klockrena 1:a med stor uteplats om ca 15 kvm i rakt söderläge! Uteplatsen ligger med insynsskyddat läge mot innergård. Här erbjuds ett charmigt kök med originaldetaljer och fönster ger generöst ljusinsläpp. Väldisponerade kvadratmetrar kännetecknar lägenheten med allrum, separat kök och sovalkov. Här bor du i en gedigen, stor och välskött bostadsrättsförening med låg belåning och närhet till kommunikationer, endast 30 meter från buss 160 (mot Gullmarsplan och Årstaberg) samt flertal trevliga restauranger och en välsorterad ICA- butik på samma gata. Du når dessutom Årstaviken med ett par minuters promenad. 

Trevlig och ljus hall med klinkergolv. I hallen finns originalgarderober med överskåp som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Invid entrén finns dessutom plats för avhängning och skoställ. Lägenheten erbjuder allrum med sovalkov där plats finns för en stor säng. Rummet har dessutom utrymme för soffa, tv-möbel och matplats invid fönster. Charmigt kök med originalskåpen bevarade. Här finns kombinerad kyl/frys och spis. Fräscht, stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv, utrustat med dusch, spegelskåp, handfat och vägghängd WC. Till bostaden hör ett källarförråd.

- Härlig uteplats i solsäkert söderläge
- Sovalkov
- Originalkök
- Stambytt badrum
- Årstaparkett
- Nära till buss (ca 30 m)
- Flertal restauranger på samma gata
- Naturnära läge
- Trygg förening med övernattningslägenhet
- Cykelförråd, förråd och tvättstuga i källaren

På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.