BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Slipgatan 5

  • 1.5 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 3723
  • 471
  • 4804
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk funkislägenhet med stor balkong om ca 3 kvm i Hornstull! Detta är en välplanerad lägenhet med en smart sovalkov och bevarade funkisdetaljer på populär adress.

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter samt garderob i original. Vidare in mot vardagsrummet och köket möts ni av en öppen och social planlösning. Köket har gott om förvaring bakom ljusgråa köksluckor, generöst med arbetsyta och plats för middagsbord. Från detta rum når ni den härliga och rymliga balkongen. här kan ni enkelt möblera med utemöbler och odlingar.  Här finns all maskinell utrustning så som ugn, spis och kyl/frysbox. Fläkten fungerar ej. Vidare in mot vardagsrummet finner ni ett luftigt rum med plats för soffa, övrigt möblemang och stora fönsterpartier som vetter ut mot gatan och släpper in ett härligt ljus i rummet. Sovrummet nås via vardagsrummet och har plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Klädkammare som sväljer en hel del plagg. Fräscht och helkaklat badrum med wc, dusch, handfat, golvvärme och förvaring. 

På Slipgatan har du lika nära till stora grönområden och promenadstråk på Långholmen och i Tantolunden som Hornstulls strands glittrande vatten. Under sommarhalvåret har man gångavstånd ner till badplatserna på Långholmen och Tantolunden. Ett par minuter från porten når du även Hornstulls galleria med sitt stora utbud av butiker, prisade restauranger och caféer samt bästa möjliga kommunikationer med både T-bana och flertalet bussar.

Detta är sammantaget en perfekt lägenhet för dig som drömmer om livet i Hornstull. 

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen registrerad som 1 rok men disponeras idag som 1,5/2 rok.