BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Henriksdalsringen

Henriksdalsringen 67, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 1184
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket välplanerad 3a med stora, öppna rum - Genomgångslägenhet med helt insynsskyddat läge högst upp i huset - Centralt läge med täta kommunikationer till City - Nära till vatten och natur samt fantastisk utsikt mot bl.a. skogsområden, grönska, Hammarbybacken och Globen -  Bra förvaring och stor klädkammare - Stort badrum och en gäst wc - Vindsförråd i samma hus - Bilfri och barnvänlig innergård med bl.a åtta lekplatser, fotbollsplan, basketplan och utegym - I närområdet finns ett flertal restauranger samt matbutik, kemtvätt, förskola och skola. 

Varmt välkommen upp till denna fina och välplanerade genomgångstrea om 81kvm med fantastiskt utsikt mot bl.a Sickla, Hammarbybacken och Globen! Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur samt kommunikationer som tar dig lätt och snabbt till City med antingen buss eller båt på ca 15 minuter. Solen strömmar genom lägenheten och lyser upp den året om. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av garderober och en stor klädkammare.

Vidare in i bostaden når man köket som är mycket välplanerat och erbjuder gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. Matplats för 4-6 personer intill fönstret. Bostaden har även två rymliga sovrum som enkelt får plats med större dubbelsäng och garderober.  

Från hallen når man det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stort vardagsrum som enkelt rymmer stor soffgrupp, tv möbler samt läshörna eller arbetsplats för den som önskar. Från vardagsrummet har du access till den härliga inglasade balkongen som ligger i soligt söderläge. Fantastiskt utsikt mot såväl Hammarbybacken som Globen. Balkongen rymmer sittgrupp och har plats för gröna växter.

Bostaden har ett stort helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk samt badkar med golvbrunn och golvvärme. Här finns även en fräsch gäst wc, även den helkaklad. 

Kontakta mäklaren för mer information!