BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Globen

Konstgjutarvägen 16, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 11757
  • 3572
  • 3979
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en hemtrevlig och rymlig gaveltrea i attraktiva Globen med balkong och fungerande öppen spis! 

Tack vare de många fönster från tre hela väderstreck och den genomgående planlösningen känns det otroligt ljust och luftigt. Här bjuds på förutom ett trevligt hörnläge, balkong och öppen spis även på väl tilltagna rum och framförallt ett stort helkaklat fräsch badrum med separat tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare. Ett stenkast från T-bana och tvärbana samt Globen shopping med stort utbud av restauranger, underhållning, matbutik, bank och frisör.

Hall
Välkommande hall med både praktisk klinker och förvaring bakom skjutdörrgarderob. Infällda spotlights i tak.

Vardagsrun och kök
Trevlig halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, trevlig umgängesplats för hela familjen. Stort uppdaterat kök med högblanka vita skåp och integrerade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin, fullhöjds kyl och frys. Naturlig matplats för lätt 6 personer. Vardagsrummet får man plats med både soffa och fåtölj samt tv-möbler. Här njuter man tillfullo av både balkong och den öppna spisen.

Sovrum
Det bjuds på två ordentliga sovrum med plats för dubbelsäng i bägge samt garderober.

Badrum
Helkaklat badrum i vitt och grått med golvvärme. Duschkabin med infällda glasdörrar och dubbla duschmunstycke, WC-stol, spegelskåp och kommod. Vädringsfönster och spotlights med dimmerfunktion.

Välskött förening med god ekonomi där många större renoveringar som stambyte, tak, dränering och fönster är gjort. Belåningsgraden ligger idag på 4 717kr lån/kvm.

- Gaveltrea
- Öppen spis
- Balkong i sydost
- Renoverat badrum och kök
- Ett stenkast från kommunikationer