BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen - Telefonplan

Bäckvägen 155

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 4197
  • 893
  • 2376
Värdera din bostad

Beskrivning

Med populärt och centralt läge i trevliga Hägerstensåsen saluförs denna optimalt planerade 2:a med flera tidstypiska detaljer från byggåret 1944. Härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck och mysig balkong i soligt söderläge. Möjlig 3:a! (se alternativ planritning)

Väl inne i lägenheten möts man av en luftig och inbjudande känsla med en blandning av tidstypisk charm och ljusa materialval. Här finns vackra ursprungsdetaljer så som parkettgolv och fönsterbrädor samt hallgolv i kolmårdsmarmor. Köket har bänkskiva i trä och den maskinella utrustningen består av elspis, ugn, spisfläkt, och kyl/frys. Invid köksfönstret finns plats för matbord för 4-5 personer. Delar man av matplatsen från köket kan man få ett ytterligare sovrum (se alternativ planritning). Stort och luftigt vardagsrum med plats för både stor soffgrupp och t.ex. arbetshörna. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblering. Mycket goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober. Ytterligare förvaring i källarförråd som tillhör lägenheten. Fräscht, helkaklat badrum som ligger i anslutning till hallen. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat, spegelskåp och vädringsfönster.

Brf Avdragaren 4 är en stabil och välskött förening som äger sin mark och som utfört flera av de stora renoveringarna så som stambyte och fönster. Föreningen har dessutom goda intäkter från 13 lokaler och har 6 hyresrätter kvar som kan ses som ett dolt kapital. Utanför porten finns busshållplats med bussar som går till Liljeholmen. Närhet till t-bana, matvarubutiker, restauranger och grönska.

Varmt välkommen på visning!

- Möjlig 3:a
- Härligt ljusflöde
- Fönster i två väderstreck
- Balkong i soligt söderläge
- Vackra golv i original
- Kök med goda arbetsytor
- Rymligt sovrum
- Helkaklat badrum
- Goda förvaringsmöjligheter
- Tillhörande källarförråd
- Omtyckt och välskött förening
- Närhet till goda kommunikationer och service
- Flera restauranger och mysiga butiker inom gångavstånd
- Parker och grönområden runt husknuten