BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ölandsgatan 48, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 3727
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva Söders finaste lägenhet som har precis allt och lite till! Här möts ni av ett otroligt ljusinsläpp från vackra fönster i öster, söder och väster. Högt i tak, bröstpanel, trägolv, fönster med djupa nischer och en otroligt trivsam planlösning är några exempel på vad som karaktäriserar denna bostad för att inte tala om den soliga terrassen. En stor och solig terrass i lugnt söderläge bjuder in till middagar med vänner, odlingsmöjligheter eller varför inte avnjuta en drink på en terrass som är helt vindstilla, utan några grannar i närheten och gassande sol hela dagen?

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet där varje rum är noga genomtänkt och renoverat. Du bor dessutom i en skuldfri förening!

Kök
Stilrent och trivsamt kök med gott om arbetsyta på en bänkskiva i trä och förvaring bakom vita köksluckor. Invid fönstret finns plats för  matplats eller arbetshörna. Köket har en social och halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns all maskinell utrustning så som kyl,frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och fläkt. På golvet ligger vacker gjuten betong.

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och har vacker bröstpanel i hela rummet. Här finns plats för soffa, större matbord samt övrigt möblemang. I detta rum finner ni behandlat trägolv.

Sovrum
Det perfekta sovrummet hittar ni i denna lägenhet med en industrivägg som släpper in ett fint ljus i lägenheten och skärmar av rummet på ett naturligt vis. Här finns plats för dubbelsäng och förvaring. 

Terrass
Via glasade pardörrar når ni den otroliga terrassen som ger en känsla av medelhavet. Terrassen är belägen i rakt söderläge med sol från tidig morgon till sen eftermiddag och bara himlen som granne. Här kan ni avnjuta allt från stora middagar, drinkar, frukost eller varför inte fälla ut solstolarna och bättra på brännan? Omgiven av innergårdar och helt ostört belägen. Gott om plats för odlingar, blommor och utemöbler på den ca 10 kvm stora terrassen. Två praktiska och rymliga förråd finns i anslutning samt eldriven markis.

Badrum
Till och med badrummet är ett förtjusande rum. Här möts ni av ett luftigt badrum med ett eget hemma-spa och lyxen att ha ett stort fönster i badrummet. Väggarna är vitmålade och golvet är av gjuten betong med golvvärme. Fantastiskt badkar och en bänk av trä försett med handfat samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare under bänken. Här finns även gott om plats för förvaring.

Hall
Redan i hallen möts ni av ett härligt ljusinsläpp och en välkomnande entré. I direkt anslutning till hallen finner ni en stor klädkammare som sväljer årstidernas alla klädesplagg. Hallen leder dig in till lägenhetens samtliga rum och har även plats för ytterligare möblemang eller förvaring. Intill terrassen finner ni en arbetshörna med plats för skrivbord.