BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jakobsberg

Frihetsvägen 2A

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 287
  • 543
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade 2:a med stor balkong i bästa söder solläge vilket innebär sol under alla dygnets timmar!

Här erbjuds stilrena ytskikt i ljusa färger och parkett som är genomgående i hela bostaden. Stilrent kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns även utgången till lägenhetens stora balkong som erbjuder sol under alla dygnets timmar skapar en optimal balkong som nästan bidrar med ett till rum under sommarhalvåret. Rymligt och insynsskyddat sovrum som vetter mot gården i ett lugnt och ostört läge. Badrummet har goda förvaringsmöjligheter och är utrustat med dusch, tvättmaskin samt torktumlare.

Nyproduktionens bekvämligheter erbjuds här; hiss som är i direkt anslutning till garaget är bara en av många fördelar. Utöver det så har vi Jakobsberg station ett stenkast från lägenheten. Det finns serviceutbud i direkt närhet till bostaden och promenadavstånd i Jakobsberg centrum. Du tar dig snabbt och enkelt in till T-centralen på ca 20 minuter. För den som gillar friluftsliv finns vackra naturområden i Jakobsberg Östra där man kan jogga runt Säbysjön. 

Varmt välkommen på visning!