BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Annedal

Dartanjangs Gata 46

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 2.750.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna underbara och ljusa 2a med yteffektiv planlösning och härlig uteplats i bästa solläge. Välplanerad och nyproducerad lägenhet från 2012 med samtliga bekvämligheter belägen i Stockholms mest tillväxta stadsdelar Annedal. Här får ni både en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående stilrena materialval, ekparkett och vitmålade väggar. Stora härliga fönsterpartier som gör att bostaden badar i ljus!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder mycket goda avhängningsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden når man köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj.

Köket är modernt och är fullt maskinellt utrustat med spishäll/ugn, kyl/frys, inbyggd mikro samt diskmaskin. Mycket bra förvaring samt arbetsutrymmen. Här får man även plats med stora middagsbjudningar upp mot 8 personer om så önskas. Vardagsrummet är stort och öppet med härliga fönsterpartier. Här får man enkelt plats med större soffgrupp och tv-möbler.

Bostadens sovrum är väl tilltaget och rymmer enkelt dubbelsäng.

Ni får även ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare av hög kvalitet. Här finns även wc, handfat med förvaring, dusch samt rymliga skåp över tvättmaskinen. 

Bostaden ligger i populära Annedal som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a. Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken och alldeles intill ligger även Bromma Blocks. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. På ca 10 minuters bilfärd, eller 30-40 minuters promenad når du även Mall Of Scandinavia som erbjuder restauranger, butiker, gym och biograf. 

Perfekt för Er som söker ett boende med högt ställda krav, fokus på detaljer och finess och där det bara är att flytta in. Välkommen på visningarna av denna unika och helt fantastiska bostad!


- Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge
- Stor uteplats i bästa solläge 
- Belägen i populära Annedal med med närheten till Sundbybergs centrum som har bra kommunikationer, service, restaurangliv och butiker.
- Till lägenheten hör även ett förråd.
- Direkt närhet till Bromma Blocks samt Mall Of Scandinavia. 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Lägenhetsnummer 41003. Föreningen Brf Körsbärsdalen.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.750.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 3 815 kr (Värme, Kallvatten ingår. Obligatorisk kostnad om 220 kr tillkommer för bredband. ingår ej).

Driftskostnad

Totalt 870 kr/mån (10 440 kr/år) varav El 700 kr/mån, Försäkring 170 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
2009-2012

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Körsbärsdalen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen innehar 105 bostadsrätter. Fastigheten är upplåten med tomträtt.

Utförda renoveringar
Stamspolning 2019
OVK-besiktning 2019

Gemensamhetsutrymmen
Cykelrum finns att tillgå i källaren via Alfons Åbergs gata 5 eller via garaget. Se till att hålla cykeln låst även i cykelrummet för att minska risken för att den blir stulen. Notera att entréförråden inte är avsedda för cyklar.

På föreningens innergård finns sopsugsrör och på Alfons Åbergs gata finns ett återvinningsrum för föreningens medlemmar. 

Bredband/TV/telefoni
Samtliga lägenheter är försedda med uttag för bredbandsanslutning via Telia. Genom dessa levereras telefoni, TV och internetuppkoppling och Telia är huvudleverantör av dessa tjänster. Kostnaden är 220 kr per månad och debiteras tillsammans med avgiftsavin.

Parkering
Föreningen disponerar 73 garageplatser i föreningens fastighet med infart via Dartanjangs gata.
Singelplats: 750 kr/mån
Elhybridplats: 1275 kr/mån
MC: 375 kr/mån.
Garaget är en gemensamhetsanläggning mellan tre olika föreningar i Annedal men administreras av AimoPark. I dagsläget är det en kortare kö till garaget - uppgifter hämtade från AimoPark 2023-01-12.
Vid intresse av plats kontakta AimoPark kundservice@aimopark.se

Varmvatten
Kostnad för varmvatten tillkommer på avgiftsavin.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift och Pantsättningsavgift
En upplåtelseavgift tas ut om ca 1313 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 525 kr/pant.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Föreningens hemsida
https://www.brfkorsbarsdalen.se/

Områdesbeskrivning

Bostaden ligger i populära Annedal som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a. Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker.

De senaste åren har Annedal utvecklats enormt med fler och fler nyöppnade restauranger och minilivs samt nyöppnade ICA Annedal. En hel del butiker har tagit sig in i området och närservice som skrädderi. En kort promenad från bostaden ligger bland annat sushi-restaurang, pizzeria och ett närlivs samt ICA Annedal. På ca 5 minuters gåavstånd når ni även populära Solvalla som är en av Sveriges största travbanor. 

För den promenerande binds Annedal på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten.

Likt Sundbybergs Centrum ligger även nya Bromma Blocks och Bromma Flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.

Några minuter bort finns flera olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm, flygbussarna till Arlanda går från området. Nyöppnade tvärbanan tar dig till Sundbyberg C vidare till Solna Station eller Alvik C i Bromma åt andra hållet.

I området finns ett stort och gott utbud av skolor och förskolor. Mariehällsskolan med plats för ca 450 elever från förskoleklass upp till årskurs 5, samt två förskolor med 10 avdelningar, varav den ena kan integreras med skolbyggnaden. Idag finns ett 7 förskolor i absolut närhet och ca 3 km från Mariehäll ligger Sundby skola med ca 900 elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Man tar sig även enkelt via kommunikationerna till Bromma- och Blackebergs gymnasium.