BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdal

Henriksdalsringen 7, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 10006
  • 1952
  • 7614
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a på Henriksdalsberget. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur, samt kommunikationer till City. Bostaden erbjuder allt från en fri och härlig utsikt, stora och öppna rum, balkong i soligt läge, renoverat badrum samt ett tredje rum som kan användas som ett extra sovrum eller kontor. Detta är en bostad ni inte får missa.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor i form av garderober.

Vidare in i bostaden når man köket som är välplanerat och erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn samt diskmaskin. Från köksfönstret har man även den fantastiska utsikten mot vattnet.  

Från hallen når man även det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stort vardagsrum som enkelt rymmer stor soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang. Storslagen utsikt mot vattnet och Nacka. Här finns även ett loft/alkov som enkelt kan användas som ett extra sovrum alternativt kontor om så önskas.

Bostaden har även två rymliga sovrum som enkelt får plats med större säng och garderober. Från det mindre sovrummet når man bostadens härliga balkong som ligger belägen mot den grönskande innergården. Här får man plats med utegrupp och gröna växter.

Bostaden badrum är fräscht renoverat med stilrena materialval. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, handdukstork, vädringsfönster samt tvättmaskin.

 

- Fritt läge med fantastisk utsikt

- Mycket välplanerad 3a med stora och öppna rum. Kan även disponeras som en 3,5a om så önskas.

- Välplanerat kök med goda förvarings, samt arbetsytor

- Snygg ekparkett genomgående i hela bostaden

- Balkong i härligt solläge mot den grönskande innergården

- Bra förvaring i form av garderobsförvaring

- Vindsförråd i samma hus.

- Bilfri och oerhört barnvänlig innergård med åtta lekplatser, fotbollsplan och basketplan.

- Direkt närhet till Södermalm med buss in på ca 10 min eller promenad på ca 15 min. Ta även pendelbåten in till Djurgården eller Nybrokajen med SL-kortet.

- Nära till vatten, natur och kommunikationer in till City. I närområdet finns restaurang, matbutik, kemtvätt, förskola samt ett utegym. 

- I framtiden kommer även tunnelbanan dras ut till Nacka.