BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Gamla Huddingevägen 439 A

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 5630
  • 650
  • 6091
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen på visning i lugna Örby. Låter som en klyscha, men här har du verkligen nära till allt. Trots det störs du inte av varken trafik eller ljud utifrån då de stora fönstren vätter mot en grönskade park på bakgården. Hemköp ligger tvärs över gatan och runt hörnan ligger flertalet restauranger. Flertalet bussar går ett stenkast bort & Älvsjö station når man enklast via en kort promenad genom ett trevligt villaområde. En etta kan vara så mycket mer än bara kvadratmeter på ett papper. Örby har många goda sidor och i denna fantastiska lägenhet drar du nytta av alla på en gång!
Tack vare det stora fönstret är köket ljust och trevligt även gråa dagar. Köket är snyggt uppdaterat med vita luckor, vitt kakel, och en bänkskiva i ek. Det är ett bra arbetskök med gott om förvaring och utrustat med diskmaskin. Du har allting omkring dig på behändigt avstånd, utan att behöva krocka om ni är flera kockar i köket samtidigt. Den klassiska planlösningen med förvaring längs ena sidan och matbord invid fönstret känns helt självklar. Här kan man lätt se sig sitta många långa kvällar med vänner, lite vin och god mat.

Badrummet är föredömligt enkelt, sobert och funktionellt. Ett stambyte skedde 2014 och golvet är utrustat med golvvärme. Det här är inget fall för kortsiktig trend utan tidlöst neutralt för framtiden.
Allrummet är ett väl tilltaget rum och även här finns ett vackert stort fönster helt utan insyn. Var sovdelen slutar och vardagsrummet tar vid kan man tvista om länge, och det går lätt att ändra planlösningen om så önskas. Allt beror på hur man väljer att möblera, det viktiga är att man kan umgås och spendera mycket tid här. En stor klädkammare finns, eller walk-in closet, om du vill vara lite mer internationell. Den är perfekt för dig som har svårt att skilja dig från prylar du egentligen inte behöver. Behöver du mer utrymme för förvaring så finns det även en skjutdörrsgarderob i hallen & ett förråd i källaren. Hemtrevlighetsfaktor tio!

Föreningen är liten & styrelsen har lagt ner mycket arbete senaste året. Bland annat har en ekonomisk plan har införts för de boendes trygghet, och det har även börjats amorteras på lånen. Föreningen har gått plus i flera år och gjorde även det 2020, så en trygg buffert finns för kommande renoveringar och oväntade händelser.

Varmt välkommen på visning!