BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Jarlaberg

Fyrspannsvägen 47, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 12287
  • 4540
  • 3386
Värdera din bostad

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS, FÖRST TILL KVARN!  Äntligen har ni chansen att köpa en unik bostad utöver det vanliga i populära Jarlaberg med en magisk utsikt över Stockholms inlopp. Här bor man ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och goda kommunikationer in till City finns till hands med både buss och pendelbåten. Detta är en bostad som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt en stor klädkammare med bra förvaring. Från hallen når man vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är väl tilltaget och här ryms allt från stor soffgrupp och tv-möbler.

Köket är mycket välplanerat med fina originaldetaljer och har mycket goda förvarings, samt arbetsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys samt spis/ugn. Stor matplats intill fönstret för större sällskap.

Från köket når man bostadens fantastiska balkong som ligger i ett magiskt läge med utsikt mot Stockholms inlopp. Här får man enkelt plats med liten utegrupp samt gröna växter. Här kan man njuta av båttrafiken som passerar förbi bostaden.

Bostadens sovrum är rymligt och här får man enkelt plats med större dubbelsäng och här finns även riktigt bra med plats för garderober.

Fräscht badrum med wc, handfat samt badkar.

Varmt välkomna till visning!

 

- Mycket välplanerad 2a med stora och öppna rum

- Magisk utsikt över Stockholms inlopp

- Här får ni chansen att sätta er egna prägel i bostaden

- Bo med direkt närhet till vattnet

- Bra kommunikationer med både buss eller pendelbåten