BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vilhelm Åman
Fastighetsmäklare

Vilhelm Åman

Genom en förståelse för försäljning och ett engagemang utöver det vanliga presterar Vilhelm mer än ofta resultat långt över sina kunders förväntningar. Vilhelm förespråkar personliga relationer och kvalitet i varje steg vilket resulterar i återkommande kunder och rekommendationer.

Vilhelm är uppvuxen i Huddinge söder om stockholm. Han har under större delen av sitt liv spelat ishockey på elitnivå och det har fått honom att bli driven och målmedveten med en vinnarskalle som få.

E-posta Vilhelm Ring 073-345 57 10
Facebook review
"Anlitade Vilhelm Åman för att sälja min lägenhet i Västertorp och kunde inte ha varit nöjdare! Redan från första mötet visste jag att han var rätt mäklare för mig: Vilhelm har en otroligt bra närvaro och personkemi. Han var otroligt lyhörd och förstående för mina behov och hittade alltid snabbt lösningar, och när marknaden kärvade jobbande han så hårt för att få mitt drömpris uppfyllt. Om jag någonsin hade frågor svarade Vilhelm snabbt och direkt. Rekommenderar honom varmt!"
Facebook review
"Kan starkt rekommendera Vilhelm Åman, trots en trög marknad lyckades han genom ett stenhårt arbete se till att slutpriset blev väldigt bra. Lyhörd, otroligt engagerad & proffsig genom hela processen."
Vad tycker kunderna?
  • Em Haapanen
  • Joakim Johansson
Objekt till salu
Slutpriser