BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vilhelm Åman
Fastighetsmäklare

Vilhelm Åman

Jag har under större delen av mitt liv spelat ishockey på elitnivå och med en obotlig vinnarskalle och tävlingsinstinkt drivs jag av att ta varje bostadsaffär till nya höjder.

Min blick är riktad mot att skapa lyckade affärer och jag strävar alltid efter försäljningsrekord men det viktigaste i slutändan är nöjda säljare och köpare.

Jag jobbar alltid för att min kund ska se mig som sin givna kontakt vid sin bostadsaffär och därmed knyta långvariga förhållanden.

Varje affär är unik vilket kräver ett stort personligt engagemang av mig som mäklare, en hög tillgänglighet samt noggranna förberedelser. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och att avsluta en affär med vetskapen om att både köpare och säljare känner sig riktigt nöjda.

Vill du ha en driven och målmedveten mäklare så kontaktar du mig!

E-posta Vilhelm Ring 073-345 57 10
Facebook review
"Jag tog hjälp av Vilhelm Åman när jag sålde min lägenhet vid globen. Det var min första lägenhetsförsäljning så jag var lite orolig för hur det skulle gå men jag blev väldigt nöjd då allt gick smidigt och snabbt! Om det var någon fråga jag hade så fick jag snabbt svar av Vilhelm, han är lätt att kommunicera med och är väldigt förtroende ingivande, vilket var skönt för mig som säljare. Jag kan varmt rekommendera Vilhelm!"
Facebook review
"Jag bytte mäklare till BOSTHLM och Vilhelm Åman och vill bara säga att han gjort ett kanonbra jobb och snabbt. Han är trevlig och seriös, har gott om tid och stressar inte, varken säljare eller köpare. Jag är helnöjd med hans jobb att sälja min lägenhet. Jag kommer att varmt rekommendera BOSTHLM Fastighetsmäklare till andra."
Facebook review
"Vi kan varmt rekommendera Vilhelm Åman till dig som ska sälja din lägenhet."
Facebook review
"Vilhelm Åman gav ett väldigt gott och stabilt intryck vid första mötet. Raka rör och inget trams, utan ett väldigt fokus på vår lägenhet och vår situation. Det fanns en plan, och vi är väldigt glada att vi valde Vilhelm. Trots en besvärlig marknad jobbade han hårt och nådde ett resultat som vi var mycket nöjda med. Vi kan inte nog rekommendera honom."
Facebook review
"Jag mötte Vilhelm Åman och kände direkt att han är mäklaren jag vill anlita. Vilhelm gjorde mig inte besviken utan var från start till mål väldigt hjälpsam väldigt professionell och alltid tillgänglig. Jag är sååå nöjd med hela processen och val av mäklare, rekommenderar Vilhelm Åman till alla som står inför försäljning av bostad."
Facebook review
"Efter att ha träffat tre olika mäklare från mindre bolag via hittamäklare samt två andra från de mer etablerade bolagen så var Vilhelm Åman från BOSTHLM det självklara valet. Alla mäklare erbjuder mer eller mindre samma tjänster till ungefär samma pris. Det som skiljer Vilhelm åt från de övriga är att han inte behöver gå in i någon säljroll utan han är alltid den genuina personen han är. Det skapar ett förtroende både för mig som säljare samt för potentiella köpare. Med många mäklare kan man ibland få känslan att man bara är ytterligare en kund med ett objekt som ska säljas men Ville tar hand om dig som en vän och han är väldigt enkel att ha att göra med. Kunde inte varit mer nöjd! REKOMMENDERAS STARKT! 10/10!"
Facebook review
"Efter att ha träffat ett flertal mäklare, så valde vi Vilhelm Åman. Vi är väldigt glada fӧr det. Han hjälpte oss att få ett väldigt bra pris fӧr vår lägenhet trots dippen på marknaden under senhösten 2017 och genom goda råd, fin fotografering och smarta strategier. Han var väldigt proffsig, pålitlig och alltid anträffbar. Det var fӧr oss jätte-viktigt eftersom vi bor utomlands och måste agera på lång-distans. Vilhelm hjälpte oss hitta lösningar till en rad praktiska problem kopplat till detta. Han gick alltid ett steg längre än vad en mindre professionell och driven individ skulle ha gjort. Trots att det gått en tid sedan försäljningen och trots vardagens stress ville jag inte missa att göra detta; att varmt rekommendera Vilhelm. Han fӧrtjänar det verkligen."
Facebook review
"Anlitade Vilhelm Åman för försäljning av min lägenhet, trots svåra försäljningstider lyckades vi få den såld till ett bra pris innan visningen. Kan varmt rekommendera Vilhelm och han gör ett helt fantastiskt jobb och har mycket energi och man får alltid tag i honom om man har några funderingar."
Facebook review
"Vill varmt rekommendera Vilhelm Åman, som fastighetsmäklare. Ville är en mäklare som ger 100%. Förutom att han är pålitlig och en duktig förmedlare, så är han faktiskt alltid tillgänglig och jobbar hårt för att nå sina mål och kundens förväntan. Går man i säljtankar så rekommenderar jag BoSthlm och Vilhelm alla dagar i veckan! Nästa gång jag säljer går jag med Ville! (Igen) Tack!"
Facebook review
"Anlitade Vilhelm Åman för att sälja min lägenhet i Västertorp och kunde inte ha varit nöjdare! Redan från första mötet visste jag att han var rätt mäklare för mig: Vilhelm har en otroligt bra närvaro och personkemi. Han var otroligt lyhörd och förstående för mina behov och hittade alltid snabbt lösningar, och när marknaden kärvade jobbande han så hårt för att få mitt drömpris uppfyllt. Om jag någonsin hade frågor svarade Vilhelm snabbt och direkt. Rekommenderar honom varmt!"
Facebook review
"Vilhelm Ville Åman gjorde en jättebra insats och är mycket trevlig att ha att göra med. Lyhörd, noggrann och vågar kavla upp ärmarna. Och han jobbar med en jätteduktig fotograf. Rekommenderar varmt!"
Facebook review
"Kan starkt rekommendera Vilhelm Åman, trots en trög marknad lyckades han genom ett stenhårt arbete se till att slutpriset blev väldigt bra. Lyhörd, otroligt engagerad & proffsig genom hela processen."
Vad tycker kunderna?
 • Frida Kvarnberg
 • Annika Carlstein
 • Dennis Nyberg
 • Konrad Cronsioe
 • Malin Lindroos
 • Hakim Ben Khalifa
 • Petra Erhardy
 • Diana Oros
 • Nicolas Cima
 • Emma Haapanen
 • Kristina Sörlöv
 • Joakim Johansson
Objekt till salu
Slutpriser