BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stephen Tran
Fastighetsmäklare

Stephen Tran

Som mäklare lägger jag stort fokus på kvalitet, trygghet och strävan efter nya rekord! Ambitionen med varje försäljning är att du ska vara så nöjd med min insats att du stolt och naturligt rekommenderar mig vidare till alla dina vänner och kollegor.

E-posta Stephen Ring 073-371 25 80
Facebook review
"Jag anlitade Stephen Tran för att sälja min lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Stephen är oerhört sympatisk, lyhörd och förtroendeingivande - både för dig som säljare samt för köparna (vilket är nog så viktigt). Stephen genomför sitt uppdrag med bravur, hör av sig kontinuerligt med statusuppdateringar och kommer gärna med olika förslag på upplägg av annons med mera. Han är dessutom väldigt transparent med hur hela säljprocessen går till. Allt som allt kan jag verkligen rekommendera Stephen. Jag själv blev rekommenderad av några vänner att anlita honom, och nu förstår jag varför. Man känner sig trygg genom hela processen, och jag kan inte nog rekommendera honom - du kommer inte bli missnöjd."
Facebook review
"Anlitade Stephen Tran när jag skulle sälja min lägenhet. En mer kunnig, tillmötesgående och sympatisk person är nog svårt att hitta. Gav mig all information gällande nya intressenter och bud med kontinuerlig återkoppling. Med sitt breda kontaktnät kan han hitta nya vägar från det mesta! För mig är det viktigt med den personliga kontakten och trygghet med en mäklare, då man lägger en stor del av sin egendom i någon annans händer. Då är Stephen helt rätt person! Alltid varit bekväm med att kontakta honom med alla typer av frågor och alltid blivit bemött med en stor service och ärlighet. Lyhörd, kunnig och professionell är tre ord jag skulle beskriva Stephen med. Rekommenderar honom till alla som ska sälja sin lägenhet, eller bara bolla idéer och upplägg kring en eventuell försäljning. Ni kommer inte bli besvikna på något plan! /Mikael"
Vad tycker kunderna?
  • Adam Gustafsson
  • Mikael Lunneryd
Objekt till salu
Slutpriser