BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sandra Åström
Fastighetsmäklare

Sandra Åström

Att genomgå ett bostadsbyte är för många något av de största affärerna man gör - jag ska genom passion och lyhördhet se till att det blir ditt livs bästa. 

Med en handbollsbakgrund och ett stort driv går jag in i varje försäljning med full fokus och maximal energi. Att anpassa mig helt till varje enskild person och bostad samt skapa nöjda kunder är enligt mig nyckeln till att nå ett högt slutpris. För mig är det absolut självklart att en framgångsrik bostadsaffär kräver en resultatinriktad mäklare med stort engagemang för det man gör. Jag älskar mitt jobb och har alltid som målsättning att genom hög kvalitet och lyhördhet få möjlighet att bygga långsiktiga relationer som gynnar mina kunder. 

Jag ser fram emot ett första möte!

E-posta Sandra Ring 076-041 40 45
Facebook review
"Sandra Åström är rakt igenom professionell och väldigt bra att jobba med när du ska göra ditt livs största affär. Hon symboliserar för mig vad en mäklare skall göra, dvs att hjälpa på säljare och köpare i affären och är genuint intresserad att båda parter skall bli nöjda. Solklar rekommendation."
Facebook review
"Mäklaren Sandra Åström har jag använt vid 2 olika tillfällen. Supernöjd båda gångerna. Väldigt proffsig, kunnig och trevlig. Hon sätter sig in alla aspekter i bostaden som skall säljas och gör ett superjobb. Kunde inte fått en bättre mäklare �����"
Vad tycker kunderna?
  • Richard Cronsell
  • Kaveh Hamidizadeh
Objekt till salu
Slutpriser