BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nina Vieweg
Fastighetsmäklare

Nina Vieweg

Med bakgrund som professionell dansare samt musikalutbildad vid en av Sveriges främsta skolor, toppsäljare och egenföretagare så vet jag att det inte finns några genvägar för att nå sina mål. Bara hårt arbete, målmedvetenhet och en positiv attityd. Som den tävlingsmänniska jag är, ända in i själen, drivs jag av tävlingar, utmaningar och viljan att vara bäst!

En bostadsaffär är bland det största man gör i livet och jag gör allt i min makt för att den ska kännas så trygg och spännande som möjligt för er. Kunskap om både område samt marknaden gör att vi kommer slå rekord!

Varmt välkommen att höra av dig så skräddarsyr vi något som passar just dig. Hoppas jag får förtroendet att bli just din mäklare!

// Nina Vieweg, registrerad fastighetsmäklare

E-posta Nina Ring 073-819 13 71
Facebook review
"Som marknaden ser ut idag var det viktigt för oss att hitta en mäklare vi kände oss trygga med när vi behövde sälja vår BR. Jag hade använt mig av Bo Sthlm vid tidigare försäljningar och varit väldigt nöjd. Den här gången valde vi att jobba tillsammans med Nina Vieweg som är väldigt proffsig och noggrann och en väldigt varm person. Till skillnad från många andra mäklare får man av Bo Sthlm mkt konkreta råd och hjälp kring styling och profil, målgruppsanalys samt runt fotograferingen. Det uppskattade vi verkligen! Idag är vi glada att ha genomfört en affär med nöjda köpare trots seg marknad och semestertider. Vi kan verkligen rekommendera Nina Vieweg till alla som funderar på att köpa eller sälja en bostad."
Facebook review
"Vi tog hjälp av Nina Vieweg när vi sålde vår lägenhet och vill varmt rekommendera henne! Nina är målinriktad, engagerad, positiv och energisk. Genom processen så har hon snabbt svarat på alla våra frågor. På en osäker marknad och med största möjliga konkurrens sålde hon vår lägenhet i rekordfart!"
Facebook review
"Mycket bra bemötande och snabb och bra affär. Nina Vieweg var en mäklare jag verkligen kan rekommendera."
Facebook review
"Rekommenderar varmt Nina Vieweg på BO STHLM som upplevs professionell, engagerad och resultatsinriktad. Stort tack för en lyckad affär Nina!"
Facebook review
"Nina Vieweg gjorde ett fantastisk jobb med att sälja vår lägenhet. Väldigt tacksam för engagemanget och hjälpsamheten. Om ni letar efter mäklare rekommenderar vi starkt Nina."
Facebook review
""Hade träffat mäklare Nina Vieweg för drygt ett år sedan men vi var inte redo att sälja då men när vi väl bestämde oss så kändes det självklart att kontakta Nina. Kände direkt att Nina hade ett otroligt driv och engagemang och verkligen brinner för sitt arbete som mäklare. Hon är ett proffs på det hon arbetar med. Hon gav oss en realistisk bild av vad vi kunde förvänta oss. Förklarade tydligt hur försäljningen skulle gå till. Själv var jag orolig då marknaden varit lite ostabil och vi behövde nå vårt mål (vilket vi gjorde), vi hade sms kontakt och hon svarade alltid snabbt (dygnet runt) och lugnande, vilket var guld värt! Skulle alla gånger välja Nina igen och kan varmt rekommendera henne till alla jag känner. Hon är verkligen en stjärna som har koll och tar sig tid för dig. ""
Facebook review
"Om ni behöver mäklare ring Nina Vieweg hon gjorde allt rätt å var fantastisk, snabb å svara på frågor, otroligt kunnig en riktigt proffsig mäklare."
Facebook review
"5 Stjärnor åt NINA VIEWEG som sålt två lägenheter åt mig vid Kungsholms torg. Effektiv, kunnig, ärlig och alltid tillgänglig."
Facebook review
"Nina Vieweg vill jag varmt rekommendera till alla som ska sälja eller köpa bostad! Trodde aldrig att en försäljning av en lägenhet kunde gå såhär smidigt! Nina är väldigt lösningsorienterad och har varit med från början till slut genom hela försäljningen, vilket jag tycker är oerhört viktigt! Om du vill ha en smidig försäljning av en energispridande och fantastiskt mäklare skal du definitivt kontakta Nina!"
Facebook review
"Jag kan verkligen rekommendera alla att anlita Nina Wieveg. Jag har kämpat hela hösten med försäljning utan att lyckas och bestämde mig för att byta mäklare i Februari. Det bästa beslutet någonsin, nu är den såld! Nina är proffsig, målinriktad, kommunikativ, positiv och framförallt så är hon duktig på att framhäva det viktigaste för potentiella köpare. Hon kan sälja helt enkelt, även på en svajigare marknad. I kontakten har hon också varit flexibel, förstående och snabb på att informera och svara vilket gjort min vardag mycket enklare. Säljer jag igen, säljer jag med Nina! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"
Facebook review
"Vi fick hjälp av Nina Vieweg när vi sålde vår lägenhet. Nina har varit professionell från start till slut. Högt tempo, snabb återkoppling och tydlighet genom hela processen. Nina har kontroll över alla detaljer och är behjälplig om det är något man behöver fråga om. Ett personligt möte, superbra affär fick vi till med Ninas goda arbete! Rekommenderas!"
Facebook review
"Jag anlitade Nina Vieweg vid försäljningen av min lägenhet i höstas och är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera Nina, hon är driven, lyhörd och har kunden i fokus!"
Facebook review
"Anlitade Nina Vieweg till vår försäljning på kungsholmen. Kunde inte blivit bättre."
Vad tycker kunderna?
 • Mia Annell
 • Malena Axelsson
 • Love Barve
 • Parmis Kamali
 • Anna Eklöf
 • Erika Lyth
 • Pontus Grönborg
 • Anton Zetterholm
 • Ellen Lindblad
 • Angelica Holmgren
 • Sandra Rundqvist
 • Emil Yng
 • Catrin Eriksson
Objekt till salu
Slutpriser