BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nina Vieweg
Fastighetsmäklare

Nina Vieweg

Med bakgrund som professionell dansare samt musikalutbildad vid en av Sveriges främsta skolor, toppsäljare och egenföretagare så vet jag att det inte finns några genvägar för att nå sina mål. Bara hårt arbete, målmedvetenhet och en positiv attityd. Som den tävlingsmänniska jag är, ända in i själen, drivs jag av tävlingar, utmaningar och viljan att vara bäst!

En bostadsaffär är bland det största man gör i livet och jag gör allt i min makt för att den ska kännas så trygg och spännande som möjligt för er. Kunskap om både område samt marknaden gör att vi kommer slå rekord!

Varmt välkommen att höra av dig så skräddarsyr vi något som passar just dig. Hoppas jag får förtroendet att bli just din mäklare!

// Nina Vieweg, registrerad fastighetsmäklare

E-posta Nina Ring 073-819 13 71
Facebook review
"Nina Vieweg vill jag varmt rekommendera till alla som ska sälja eller köpa bostad! Trodde aldrig att en försäljning av en lägenhet kunde gå såhär smidigt! Nina är väldigt lösningsorienterad och har varit med från början till slut genom hela försäljningen, vilket jag tycker är oerhört viktigt! Om du vill ha en smidig försäljning av en energispridande och fantastiskt mäklare skal du definitivt kontakta Nina!"
Facebook review
"Jag kan verkligen rekommendera alla att anlita Nina Wieveg. Jag har kämpat hela hösten med försäljning utan att lyckas och bestämde mig för att byta mäklare i Februari. Det bästa beslutet någonsin, nu är den såld! Nina är proffsig, målinriktad, kommunikativ, positiv och framförallt så är hon duktig på att framhäva det viktigaste för potentiella köpare. Hon kan sälja helt enkelt, även på en svajigare marknad. I kontakten har hon också varit flexibel, förstående och snabb på att informera och svara vilket gjort min vardag mycket enklare. Säljer jag igen, säljer jag med Nina! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"
Facebook review
"Vi fick hjälp av Nina Vieweg när vi sålde vår lägenhet. Nina har varit professionell från start till slut. Högt tempo, snabb återkoppling och tydlighet genom hela processen. Nina har kontroll över alla detaljer och är behjälplig om det är något man behöver fråga om. Ett personligt möte, superbra affär fick vi till med Ninas goda arbete! Rekommenderas!"
Facebook review
"Jag anlitade Nina Vieweg vid försäljningen av min lägenhet i höstas och är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera Nina, hon är driven, lyhörd och har kunden i fokus!"
Facebook review
"Anlitade Nina Vieweg till vår försäljning på kungsholmen. Kunde inte blivit bättre."
Vad tycker kunderna?
  • Ellen Lindblad
  • Angelica Holmgren
  • Sandra Rundqvist
  • Emil Yng
  • Catrin Eriksson
Objekt till salu
Slutpriser