BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Niklas Jonasson
Fastighetsmäklare

Niklas Jonasson

Jag jobbar med kunder som värdesätter kvalitet, trygghet och bäst betalt.

En bostadsaffär är förmodligen ingen dussinaffär för dig, därför behövs en fastighetsmäklare som är minst lika engagerad som du är. Min ambition med varje bostadsförmedling är att ni som kunder ska vara så pass nöjda med min tjänst att ni rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta.

Jag är utbildad fastighetsmäklare samt ekonom och har god erfarenhet av vad som krävs för att genomföra en riktigt lyckad bostadsaffär!

E-posta Niklas Ring 073-748 28 29
Facebook review
"Vi är mycket nöjda med Niklas Jonasson som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Hela processen gick väldigt smidigt från början till slut och Niklas var lyhörd för våra önskemål, tillgänglig och målinriktad. Vi skulle inte tveka att anlita Niklas igen i framtiden!"
Facebook review
"Niklas Jonasson gjorde ett fantastisk jobb!"
Facebook review
"När jag skulle sälja min lägenhet så var det självklart att jag anlitade Niklas Jonasson igen. Proffsigt och bra. Jag kan lita helt på hans höga kvalité och tillgänglighet. Flexibel och lyhörd. Månar om både säljare och köpare för att få till en bra process."
Facebook review
"Vi anlitade Niklas Jonasson vid försäljning i Annedal och är supernöjda. Med en svår marknad som förutsättning var vi beredda på en utdragen säljprocess. Niklas hade en bra strategi och kändes, från början till mål, proffsig, realistisk och engagerad. Han återkopplade regelbundet och var tydlig med att han var beredd att visa lägenheten hundra gånger om så hade behövts. Niklas framtoning är lugn, metodisk och man känner att han har full koll på läget. En mäklarstil som passade oss perfekt. Någon vi själva hade känt oss trygga att köpa av."
Facebook review
"Är supernöjd med Niklas Jonasson som jag anlitade när jag sålde min lägenhet! Kunnig, engagerad, trevlig och så gjorde han en väldigt bra försäljning. Uppskattade att han var väldigt noggrann och att han var snabb med återkoppling. Rekommenderas varmt!"
Facebook review
"Niklas Jonasson har ett professionellt och beundransvärt driv. Det är tydligt att han brinner för sitt jobb. Han är förtroendeingivande, flexibel, snabb och alltid tillgänglig. Han kom både med nya lösningar och egna idéer. Vi sålde vår lägenhet under en av bostadsmarknadens tuffaste månader på flera år och men med Niklas kände vi oss trygga, han är den största anledningen till våra försäljningsförväntningar infriades. Vi kan därför varmt rekommendera Niklas som mäklare. /Emil och Maria Kvarnholmen, Nacka"
Facebook review
"Vi har erfarenhet av Niklas Jonasson vid både köp och försäljning och har otroligt positiva erfarenheter av de båda. Han är trygg, påläst och återkopplar alltid vid eventuella frågor. Otroligt engagerad, tillötesgående och gör alltid det lilla extra för att både köpare och säljare ska bli nöjda. Vi kan båda varmt rekommendera Niklas Jonasson vid nästa affär! // Henrik & Emma"
Facebook review
"Vi är så nöjda med att vi anlitade Niklas Jonasson när vi skulle sälja vår lägenhet. Enorm stamina och stort engagemang trots att marknaden nästintill stod stilla. Niklas gjorde många strategiskt rätta beslut genom hela processen. När det är dags att sälja igen kommer vi inte att träffa 5-6 mäklare innan. Vi har redan träffat den rätta."
Facebook review
"Jag var i kontakt med Niklas Jonasson som köpare. Under hela köpprocessen, från visning till avslut, har Niklas varit professionell och väldigt närvarande. Niklas var inte bara kunnig om lägenheten under visningen utan återkopplade alltid med svar oavsett vad frågan handlade om. När det är dags för mig och min sambo att sälja så vet vi vem vi kommer vända oss till, svårt att hitta en bättre mäklare än Niklas i både köp- och säljprocessen. Tack återigen!"
Facebook review
"Jag och min sambo anlitade BOSTHLM och Niklas Jonasson vid försäljningen av våra båda lägenheter. Försäljningarna gick mycket bra, och Niklas var väldigt proffsig och tillmötesgående under hela processen. En mäklare av hög kaliber som jag varmt rekommenderar till andra. Skulle situationen presentera sig så skulle jag inte tveka att anlita honom på nytt. Tycker även BOSTHLM sticker ut med bra priser, grymma objektpresentationer och riktigt fina bilder!"
Facebook review
"Niklas Jonasson har jag och min familj anlitat 5 gånger alla gånger med fantastiska resultat. En mycket sympatisk och kompetent mäklare som alltid är tillgänglig och tillmötesgår både säljare och köpare på bästa sätt! Jag kan varmt rekommendera honom om ni är ute efter en mäklare som tillför det där lilla extra."
Facebook review
"Niklas Jonasson var våran mäklare och jag kan varmt rekommendera honom. Niklas är oersonlig och gör det lilla extra så allting ska fungerar"
Facebook review
"Niklas Jonasson är en mycket proffsig och engagerad mäklare. Vår kontakt med Niklas under säljperioden sköttes exemplariskt, han är även mycket flexibel och anpassar sig till kund likväl till säljare. Niklas är lyhörd och låter en komma med tankar och idéer samtidigt som han väger in sina egna åsikter för att driva affären så högt som möjligt. Vi kommer absolut att hålla kontakten med Niklas Jonasson när det gäller framtida objekt."
Facebook review
"Vill verkligen rekommendera Niklas Jonasson efter en fantastisk insats vid min försäljning! Oerhört lyhörd, engagerad och proffsig, samt ett genuint och trevligt bemötande. Alltid tillgänglig för frågor och väldigt kommunikativ under hela processen vilket var otroligt uppskattat. Skulle inte tveka på att anlita Niklas igen!"
Vad tycker kunderna?
 • Johanna Österlund
 • Mathias Nilsson
 • Johan Malmkvist
 • Lisa Jonsson
 • Lisa Långbacka
 • Emil Hägglöf
 • Henrik Foxberg
 • Sladja Sitbon
 • Samir El-Garhi
 • Patrick Björnbom
 • Maria Flodqvist
 • Richard Savage
 • Patrik Runius
 • Cecilia Engelbert
Objekt till salu
Slutpriser