BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Niklas Jonasson
Fastighetsmäklare

Niklas Jonasson

Jag jobbar med kunder som värdesätter kvalitet, trygghet och bäst betalt.

En bostadsaffär är förmodligen ingen dussinaffär för dig, därför behövs en fastighetsmäklare som är minst lika engagerad som du är. Min ambition med varje bostadsförmedling är att ni som kunder ska vara så pass nöjda med min tjänst att ni rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta.

Jag är utbildad fastighetsmäklare samt ekonom och har god erfarenhet av vad som krävs för att genomföra en riktigt lyckad bostadsaffär!

E-posta Niklas Ring 073-748 28 29
Facebook review
"Niklas Jonasson var våran mäklare och jag kan varmt rekommendera honom. Niklas är oersonlig och gör det lilla extra så allting ska fungerar"
Facebook review
"Niklas Jonasson är en mycket proffsig och engagerad mäklare. Vår kontakt med Niklas under säljperioden sköttes exemplariskt, han är även mycket flexibel och anpassar sig till kund likväl till säljare. Niklas är lyhörd och låter en komma med tankar och idéer samtidigt som han väger in sina egna åsikter för att driva affären så högt som möjligt. Vi kommer absolut att hålla kontakten med Niklas Jonasson när det gäller framtida objekt."
Facebook review
"Vill verkligen rekommendera Niklas Jonasson efter en fantastisk insats vid min försäljning! Oerhört lyhörd, engagerad och proffsig, samt ett genuint och trevligt bemötande. Alltid tillgänglig för frågor och väldigt kommunikativ under hela processen vilket var otroligt uppskattat. Skulle inte tveka på att anlita Niklas igen!"
Vad tycker kunderna?
  • Richard Savage
  • Patrik Runius
  • Cecilia Engelbert
Objekt till salu
Slutpriser