BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kalle Borgström
Fastighetsmäklare

Kalle Borgström

Engagemang, tydlighet och trygghet är mina ledord varje gång jag får förtroendet att förmedla en bostad.

Att förmedla en bostad är en stor händelse på många sätt för alla parter – för säljare, köpare och också för mig som fastighetsmäklare. Som kund kan du räkna med mitt yttersta engagemang. Mitt mål är att du ska bli en av mina ambassadörer. Vi sätter upp gemensamma mål och har kontinuerlig kontakt. Jag är mån om att vara tydlig i hela försäljningsprocessen, du ska hela tiden veta vad som händer och varför.

Jag har varit registrerad Fastighetsmäklare sedan 2003, och har genom åren sålt hundratals villor och bostadsrätter i Stockholm. De flesta av mina kunder är idag återkommande kunder och rekommendationer, men jag är alltid nyfiken på att träffa nya blivande ambassadörer.

E-posta Kalle Ring 070-820 60 03
Facebook review
"Jag hade haft kontakt med några olika mäklare innan jag bestämde mig för att anlita Kalle Borgström. Mitt liv hade drastiskt förändrats och jag var utmattad i samband med den förestående bostadsförsäljningen. Den ganska offensiva och stressande stil som vissa mäklare har orkade jag inte alls med. Kalle var lugn och väldigt professionell, samtidigt som han tog sig extra tid att gå igenom alltsammans tills jag kände mig helt trygg. Men inte nog med att han genomförde en bra och smidig försäljning, han hjälpte även till när jag hamnade i en knepig situation i köp av bostad i Malmö (helt utanför hans geografiska område). Kalle kollade igenom avtalet utan att kräva någon betalning och fick mig återigen att känna tillit i den för mig ganska främmande processen. Jag är också väldigt nöjd med stylingen som Carina Engström genomförde och som ingick i mäklararvodet. BOSTHLM är verkligen ett prisvärt val för den som vill sälja sin bostad. Kalle Borgström rekommenderar jag varmt till alla som vill göra en trygg och bra försäljning. Jag är också väldigt imponerad av hans lojalitet med kollegor i branschen, hans yrkesstolthet, kunnighet och förmåga att göra samtliga parter nöjda."
Vad tycker kunderna?
  • Ylva Gripfelt
Objekt till salu
Slutpriser