BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jonas Hansson
Fastighetsmäklare

Jonas Hansson

En mäklare med fokus på nära kundrelationer och en välplanerad försäljning. Jag arbetar med varje försäljning i tre steg. Det första steget är att förbereda bostaden för marknaden. Homestyling, tips, trix, råd och fotografering. Jag jobbar med stans vassaste medarbetare. Tillsammans gör vi vad som krävs för att varje bostad ska ha bäst förutsättningar på marknaden.

Det andra steget är annonsering. Nyckeln till en lyckad annonsering är skräddarsydd marknadsföring i kombination med ett aktivt spekulantregister. Mitt mål är att synas brett och bjuda in personer som vanligtvis inte hade gått på visningen. Det sista steget är det viktigaste: Försäljningen – att få ihop affärer mellan köpare och säljare. Jag arbetar med kommande försäljning, förhandsbud och försäljning på öppen marknad via budgivning. Jag är påläst och står med stor kunskap och erfarenhet på visning.

Är du intresserad av att köpa eller sälja en bostad? Tveka inte - Hör av dig så berättar jag mer. 

E-posta Jonas Ring 070-187 11 33
Facebook review
"Jonas Hansson är en rak, öppen, tålmodig och engagerad mäklare som ingjuter stort förtroende. På en skakig marknad låter han det ta den tid det behövs för att nå bästa möjliga resultat. Ingen stress eller press utan förklarar läget, för och nackdelar, så att man kan fundera och ta ett välgrundat beslut som känns bra. Viktigaste egenskaperna när man skall ta, vad som ändå är, ett av de större beslut som man tar. Skulle anlita igen utan att fundera och kan verkligen rekommendera!"
Facebook review
"Jonas Hansson på Bosthlm är en bra, duktig och trevlig fastighetsmäklare. Han ser möjligheter - inte problem - och arbetar aktivt med flexibilitet. Rekommenderas!"
Vad tycker kunderna?
  • Johan Ahl
  • Pelle Nilsson
Objekt till salu
Slutpriser