BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jonas Backända
Fastighetsmäklare

Jonas Backända

Sedan 2010 har Jonas hjälpt många köpare och säljare genom en av sina största affärer i livet. Med stor erfarenhet, engagemang och förstående för försäljningen presterar Jonas mer än ofta resultat långt över sina kunders förväntningar. Jonas förespråkar personliga relationer och kvalitet i varje steg vilket resulterar i mängder av rekommendationer och återkommande kunder.

Jonas har under åren sålt både lägenheter, hus och tomter vilket innebär att han har en bred kompetens som kommer väl tillhanda under affärens gång.

E-posta Jonas Ring 070-853 13 13
Facebook review
"Vi är jättenöjda över att vi anlitade Jonas Backända! En kunnig, lyhörd och genuin mäklare med god känsla för service och kvalitet. Allt sköttes väldigt professionellt och smidigt från den första kontakten till försäljning. Han gav ett lugnt och tryggt intryck och vi kände att vi kunde lita på att han skulle göra ett bra jobb. Mycket riktigt blev vår lägenhet såld till ett riktigt drömpris. Vi kan starkt rekommendera denna pålitliga, kompetenta och trevliga mäklare!"
Facebook review
"Jonas Backända på BoSthlm var enastående. Uppfyllde alla krav som man kan tänkas ha för en bra mäklare, men de som stack ut mest var definitivt hans personlighet. Att ha Jonas i ingången vid en lägenhetsvisning ger ett positivt intryck. Oerhört lyhörd vilket man behöver vara som mäklare. Jag satte ribban högt och BoSthlm levererade hela vägen. Rekommenderas starkt. �"
Vad tycker kunderna?
  • Birgitta Wilander
  • Björn Hedlund
Objekt till salu
Slutpriser