BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanna Åhman
Fastighetsmäklare

Johanna Åhman

En lyckad försäljning är ingen slump. Därför måste alla faktorer tas hänsyn till, och varje steg utföras med eftertanke. Eftersom bostadsmarknaden ständigt förändras, och förutsättningarna likaså, ställs också större krav på analys, planering och kvalitet. Jag är av naturen envis och släpper inte ett uppdrag utan att ha lagt alla resurser jag någonsin kan.

Du har all min tid, och all min tankekraft, tills vi som så många gånger tidigare når prisrekord. Med mig som mäklare kan jag garantera att det inte finns en kund som inte får svar på sin fråga, inget samtal som missas, inte en bild som inte håller måttet, inte en visning utan ett varmt välkomnande – ja, allt det som så lätt kan missas. Framförallt så vet jag hur vi bygger en stor spekulantgrupp inför visning, hör av dig så ska jag berätta något nytt!

E-posta Johanna Ring 070-990 97 19
Facebook review
"Jag anlitade Johanna Åhman när jag skulle sälja min lägenhet i Solna. Fantastisk mäklare på alla sätt, kunnig, sympatisk, lyssnar, återkopplar, förtroendeingivande otroligt engagerad. Bästa mäklaren på BO.STHLM var rädd om henne!"
Vad tycker kunderna?
  • Annelie Alvén
Objekt till salu
Slutpriser