BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanna Åhman
Fastighetsmäklare

Johanna Åhman

En lyckad försäljning är ingen slump. Därför måste alla faktorer tas hänsyn till, och varje steg utföras med eftertanke. Eftersom bostadsmarknaden ständigt förändras, och förutsättningarna likaså, ställs också större krav på analys, planering och kvalitet. Jag är av naturen envis och släpper inte ett uppdrag utan att ha lagt alla resurser jag någonsin kan.

Du har all min tid, och all min tankekraft, tills vi som så många gånger tidigare når prisrekord. Med mig som mäklare kan jag garantera att det inte finns en kund som inte får svar på sin fråga, inget samtal som missas, inte en bild som inte håller måttet, inte en visning utan ett varmt välkomnande – ja, allt det som så lätt kan missas. Framförallt så vet jag hur vi bygger en stor spekulantgrupp inför visning, hör av dig så ska jag berätta något nytt!

E-posta Johanna Ring 070-990 97 19
Facebook review
"Jag har haft kontakt med Johanna Åhman i nästan exakt ett år då jag länge letat efter lägenhet och har sen första dagen jag träffat henne varit säker på att de var henne jag skulle anlita för att sälja min, hon har varit en klippa under hela tiden, både att bolla tankar om de olika budgivningarna jag gick in i och har alltid upplevts som ärlig med sunda värderingar och viktiga frågeställningar som till sist ledde till att jag nu bor i en, för mig, drömlägenheten, och försäljningen av min lägenheten gick över mina förväntningar med tanke på den oroliga stämningen som råder på dagens bostadsmarknad! Hade aldrig valt någon annan, och jag kommer spara hennes namn och nummer om de skulle bli ytterligare en flytt i framtiden!"
Facebook review
"Vi anlitade Johanna Åhman, såååå himla NÖJDA! Fick träffa jätte många duktiga mäklare innan, efter vi träffat Johanna så sa vi ”alltså den tjejen är BÄST!” och gick vi direkt med henne! Vill ni att era kunder får ett lyxigt bemötande för ett mycket rimligt pris? Då ska ni kontakta JOHANNA ÅHMAN!!!"
Facebook review
"Jag anlitade Johanna Åhman inför försäljningen av min bostadsrätt, och kunde inte gjort ett bättre val! Hon är en fantastisk varm person, naturlig och super proffsig på samma gång. Hon gav det lilla extra, vilket resulterade i en otroligt snabb försäljning där både jag som säljare men även köparen var väldigt nöjda med hennes insatts. Hon utstrålar en energi som ger lugn och trygghet."
Facebook review
"Jag anlitade Johanna Åhman när jag skulle sälja min lägenhet i Solna. Fantastisk mäklare på alla sätt, kunnig, sympatisk, lyssnar, återkopplar, förtroendeingivande otroligt engagerad. Bästa mäklaren på BO.STHLM var rädd om henne! Jag kommer anlita Johanna vid nästa försäljning och kan varmt rekommendera henne."
Vad tycker kunderna?
  • Stina Elmström
  • Maftuna Karabaeva
  • Emelie Carlsson
  • Annelie Alvén
Slutpriser